Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en Sprint forhåndsbetalt mobiltelefon


En Sprint forhåndsbetalte mobiltelefon er et utmerket alternativ for folk som bare trenger en mobiltelefon midlertidig eller personer som har problemer med å sikre mobiltelefon tjenesten på grunn av kreditt problemer. Når du har brukt de forhåndsbetalte minuttene på mobiltelefonen Sprint, kan du gå tilbake til butikken der du kjøpte det, eller fortsette å bruke den ved å legge minutter på pay-as-you-go basis.

Instruksjoner

• Besøk en full fart butikken, mobiltelefon forhandler eller se etter forhåndsbetalte Sprint mobiltelefon planer online. Se din alternativer: Generelt, du betaler en flat månedspris på forhånd i bytte for et forhåndsbestemt antall når som helst minutter. Kveld og helg minutter kan være inkludert i planen, og du har alternativer for å legge til flere minutter hvis du overskrider grensen for planen.

• Velg planen som tilbyr den beste kombinasjonen av pris og fleksibilitet. Forutse din mobiltelefon bruker så godt du kan og ikke bli stram inn lokke av betaler en høyere månedlig avgift til dagtid minutter du ikke er sikker på at du skal bruke.

• Lage din første månedlige betalingen.

• Har mobiltelefon leverandøren aktivere din cellen telefon for du, eller følge hans instruksjoner å fullstendig aktiviseringen forarbeide selv. En Sprint kundestøtterepresentant vil bekrefte mottak av din betaling og deretter endre telefonens status til "aktiv". Du vil bli informert om nye telefonnummeret på dette punktet.

• Bruke telefonen i løpet av måneden. Prøv ikke å overskride minutt godtgjørelsen på plan, som noen ekstra minutter du legger vil bli inkludert på en høyere rente.

• Fornye forhåndsbetalte mobiltelefon tjenesten ved å lage en annen innbetaling i begynnelsen av den neste månedlige faktureringssyklusen. Hvis du ikke foretar betalingen, forutsettes Sprint du vil avbryte tjenesten, og telefonen vil bli deaktivert. Du kan aktivere den ved å gjøre din månedlig betaling, men en reaktivering avgift kan påløpe i noen tilfeller.

Tips og advarsler

  • Kjøpe forhåndsbetalte planer direkte på Sprint nettsted (se ressursene nedenfor).
  • Forhåndsbetalt og pay-as-you-go vanligvis kommer til høyere per minutt priser enn vanlig mobiltelefon planer. Hvis du regner med regelmessig bruk av mobiltelefon og du har en god kreditthistorie, kan du vurdere å kjøpe inn en månedlig plan å spare penger i det lange løp.