Nnywellness.com

Hvordan spille Xbox 360 på en bærbar DVD-spiller


Xbox 360 er en neste generasjons video lek konsollen utviklet av Microsoft. Xbox 360 er primært et videospillsystem, men det har andre multimedia funksjoner som DVD og HD-DVD-avspilling, strømmen høy definisjon video, episodisk innhold (TV og Internett-basert), lyd- og chat og avatar tilpasning. Alle funksjonene kan gjengis på 1080i, 1080p og 6.1 Dolby Digital surroundlyd. Mens Xbox 360 er en HD-enheten, er det fremdeles kompatibel med standard TV sett med standard komponent kabler. Derfor kan det også være koblet til bærbare DVD-spillere.

Instruksjoner

• Kontroller at bærbare DVD-spilleren har en Video-inngang. Det ser ut som en liten sirkulær inngang som vanligvis finnes på baksiden av enheten.

• Koble til RCA-koblinger til Video i inngangen på den bærbare DVD-spilleren. Du kan bruke én koblinger eller den spesielle typen som området knyttet (mindre ledninger gjør det mer kompakt).

• Koble standard definisjon A / V-kabler (de røde, hvite og gule kablene) fra Xbox 360 til RCA-koblinger. Samsvarer med hver ende til den riktige fargen av RCA kabler.

• Angi videomodus av bærbare DVD-spilleren å "Input". Det kan være noe lignende, som "Video." Aktivere Xbox 360. Vises som normalt i 480i modus.