Nnywellness.com

Hvordan til Wire en plugg Bargman Trailer


Hvordan til Wire en plugg Bargman Trailer

Bargman støpt trailer pluggen, produsert av Pollak, er en runde syv-pinners plugg knyttet til selen av en trailer. Det mates til en slep kjøretøy mottaker av samme størrelse og med samme terminal konfigurasjon. Fordi terminalene i en Bargman plugg er farget for å matche ledninger fargekodede isolering av syv i tilhengeren er sele, montering pluggen er et veldig enkelt prosjekt.

Instruksjoner

• Fjerne sikring skruen som holder ved Bargman pluggen på plass. Det ligger på terminal slutten av pluggen, på slutten av en litt hevet panel produsentens navn preget på den. Bruk en skrutrekker til å ta ut skruen, dra tilfelle av terminal huben og slip den på tilhengeren er syv-leders kabel.

• Trim 1-1/2-tommers kabel ermet fra hver syv interne ledere med craft eller verktøyet kniv. Ikke skade isolasjonen rundt hver av separate ledninger. Bruk wire strippere å fjerne en halv tommen isolasjon fra hvert separate wire og snurr bared kobber trådene mellom finger og tommel å syv tau-lignende flettene.

• Kompis hver ledning til terminalen på den Bargman pluggen hub, matchende fargekodede isolasjon av ledningen fargen malt på terminal skruen. Gjør dette en wire gangen, strammer terminal skruen ned over wire før du går videre til neste.

• Slip ytre tilfelle av Bargman opp kabelen, installere det på terminal hub, og gjeninnsette lås.