Nnywellness.com

Hvordan koble en Slingbox til en rett 522


En Slingbox er kjøpedyktig ta video- og utdata fra en Dish Network satellittmottaker og overføre det gjennom Internett for visning av mottakerens eier. Trekke opp en standard-definisjon video Slingbox til en parabolen nettverk 522 satellittmottaker krever ikke noen spesielle verktøy, selv om et hjemmenettverk er nødvendig for å gi tilgang til Internett. Fremgangsmåten er enkel og påvirker ikke funksjonene til 522 satelittmottaker til Armbind er aktivert.

Instruksjoner

• Plass Armbind ved 522 mottakeren. Koble en ende av den gule komposittvideokabel til den gule kompositt video utgang på baksiden av 522 mottakeren. Koble den andre enden av den gule komposittvideokabel i den gule komposittvideo inngang på Armbind.

• Koble røde og hvite RCA plugger i den ene enden av lydkabelen til røde og hvite RCA-utgang på baksiden av 522 mottakeren. Koble de røde og hvite RCA-pluggene i den andre enden av lydkabelen til de røde og hvite RCA-inngangene på Armbind.

• Sett pluggen på slutten av IR emitter's kabel inn "IR" input på Armbind. Plass IR emitter foran 522 mottakeren slik at IR-senderen i IR emitter får IR-mottakeren på frontpanelet.

• Sett strømledningen av strømforsyningen inn i vegguttaket for strøm. Koble strømforsyningen strømledningen til strøminngang på Armbind.

• Koble en ende av en Ethernet-kabel til Ethernet-porten på Armbind. Koble den andre enden av Ethernet-kabelen til en ubrukt inngang port på ruteren i hjemmenettverket.

• Sett inn installasjonsdisketten Armbind som kommer med Armbind i den optiske stasjonen på datamaskinen.

• Dobbeltklikk ikonet for disken når den vises på skrivebordet. Dobbeltklikk installasjonsprogrammet i vinduet. Følg menyen instruksjonene for å installere programmet på datamaskinens harddisk. Start datamaskinen på nytt når installasjonen er fullført.

• Klikk "Start". Velg Armbind programmet fra "Programmer"-menyen. Angi informasjonen anmodet av programmet på riktig skjermbildene som pop-up; skjermene vil be om informasjon om deg selv, enheten eller enhetene som Armbind skal brukes med samt om 522 mottakeren (detaljer om 522 mottakeren kan finnes på esken den kom i, eller ved å velge "System Information"-menyen i "NNSTILLINGER). Avslutt lagre informasjonen når alle skjermene er oppfylt.

Tips og advarsler

  • En Slingbox som er innebygd i en Dish Network satellittmottaker kan ikke brukes til å kontrollere andre enheter enn mottakeren.