Nnywellness.com

Harley Tie-Down Tips


Sikre en Harley-Davidson med slips-downs eller motorsykkel stropper er stort sett det samme som å sikre andre motorsykler. Men det bør bemerkes at et avgjørende karakteristisk for Harleys er at nesten alle av dem er tung og stor. Hvor en gjennomsnittlig sport sykkel kan veie dobbelte ca 400 lbs., mange Harleys veie. Og det store flertallet av Harleys anses "big-bore" motorsykler av over 1000 cc. store sykler tendens til å være tyngre, så de må være sikret tilstrekkelig for vekten.

Stropper

Unngå å bruke tau. Flat, er nylon slips-downs best. Tie-downs er laget spesielt for motorsykler. De er anbefalt fordi du vet produsenten har gitt bestemte tanke for motorsyklister, i stedet for bare å lage en generelt stropp som kan brukes for camping, rafting eller andre programmer.

Hjuloppheng

Hjuloppheng foran vil trolig være mykere enn bakhjulsopphenget. Må komprimeres nederst på sin fjæringsvei ved stroppene. En kul i en trailer eller lastebil skal ikke kunne komprimere forstillingen videre; ellers kan en bump komprimere gafler nok for en eller begge hankene faller. Når du har en stropp snugged til hver av foran gafler, må en person sitte på sykkelen og komprimere foran gafler og en annen person cinch stropper som gafler er komprimert. Alternativ side til side, cinching litt bit om gangen.

Bak

Det er ikke alltid nødvendig å bruke stropper som komprimerer bakhjulsopphenget. Hva er viktig er at bakhjulet ikke Skyv eller bundet rundt. Ideelt sett skal du bruke en trailer som har spor eller skinner for din Harley hjul. Ellers bør du vurdere å bruke en stropp som er sikret flatt på bakken, vinkelrett på bakhjulet, gjør en løkke rundt bakre dekk og rim. Dette holder skyve, spretter eller vibrerende sidelengs.

Hjulet parkeringsklosser

Hjulet parkeringsklosser er tilgjengelig for foran og bak hjulene, men de brukes primært til forhjulet. Ligner et sykkelstativ, de holde forhjulet oppreist og hindre den fra å slå. Hvis du er transport din Harley av lastebil eller trailer ofte, kan du vurdere å kjøpe eller bygge hjulet parkeringsklosser.