Nnywellness.com

Hvordan styre min FiOS boks med min Android telefon


Hvordan styre min FiOS boks med min Android telefon

Verizon tilbyr høyhastighets Internett, TV og telefon over fiberoptiske kabler kalles FiOS. I tillegg til streaming data, TV og data til hjemmet ditt, kan du også tilgang og styre FiOS enheter og tjenester med apps på din Android telefon. Verizon tilbyr en fjernkontroll for set-top-boks, en digital videoopptaker app og en behovsbetinget video app som du kan bruke til å kontrollere FiOS tjenestene med Android telefonen.

Instruksjoner

• Låse opp Android telefonen og åpne application launcher. Finn ikonet "Markedet" og velger den. Trykk på forstørrelsesglasset å oppdra søkeboksen. Skriv inn "Verizon informasjonsteknologi" å se en liste over programmer fra Verizon.

• Trykk på oppføringen for programmet du vil bruke. For eksempel trykk "FiOS Mobile Remote" for å laste omformeren fjernkontroll app. Touch "Gratis"-knappen under overskriften installere. Trykk "OK" for å akseptere tillatelsene og installere programmet til telefonen.

• Åpne programmet på telefonen, og du blir bedt om å registrere det med din set top-boks; Følg instruksjonene på Android telefon-skjermen for å fullføre installasjonen. Bruk programmet for å kontrollere FiOS set-top-boksen direkte fra Android telefonen.