Nnywellness.com

Hvor å hekte en DVD-spiller til Surround-lyd


Hvor å hekte en DVD-spiller til Surround-lyd

Med teknologien som er tilgjengelig i dag for hjemmeunderholdningssystemer systemer, har det aldri vært enklere å få filmen pågående erfaring til stua. En DVD/Blu-Ray-spiller er en av hjørnesteinene i alle hjem teater, TV og surroundlyd stereoanlegg. Mange hjemmekino-receivere kommer med en innebygd DVD-spiller, men hvis din er en egen komponent, kobler til mottakeren for flerkanals lyd er fortsatt like enkelt som knytter riktig kabelen til riktig input.

Instruksjoner

• Kontroller hvilke digitale/utganger er tilgjengelig på DVD-spiller og stereo-mottaker. De fleste DVD-spillere har en HDMI-utgang for lyd og video og noen mottakere har HDMI-innganger for ulike komponenter med en HDMI-utgang til TV. Dette kan gjøre for den mest praktiske tilkoblingen hvis utstyret tilbyr det. For lyd bare, koaksiale og digitale optiske er to tilkoblingstypene nødvendig for surround-lyd. De fleste DVD-spillere vil inneholde en eller begge, og mottakeren vil sannsynligvis gi innganger for begge.

• Kjøpe kabelen støttes av begge enhetene. Koaksiale og optiske kabler gir samme nivå av kvalitet under de fleste forhold, så velg heller hvis innganger for begge.

• Koble en ende av kabelen til produksjon av DVD-spilleren. Hvis bruker den optiske kabelen, må du fjerne en plast vakt fra slutten av kabelen.

• Koble den andre enden av kabelen til den tilsvarende inngangen på baksiden av mottakeren.

• Angi mottakeren at inngang og sikre at lydinnstillingene etter de aktuelle inndataene er satt til "digital" hvis aktuelt.

Tips og advarsler

  • Når kjøper en lydkabel, sørg for å kjøpe en lenge nok til å lett over avstanden mellom de to enhetene.