Nnywellness.com

Hvordan få bedre gass kjørelengde for en Jeep


Hvordan få bedre gass kjørelengde for en Jeep

Bedre drivstoff kjørelengde er mulig i alle kjøretøy, fra store SUVer små biler. Jeeper vanligvis er anerkjent ikke for stor kjørelengde, med de fleste snitt rundt 18 mpg, men Jeep eiere kan ta skritt å strekke tiden mellom fyll-ups. Forbedre Jeep er drivstofføkonomi gjennom mindre endringer i hjulet og kjøretøy.

Instruksjoner

• Planlegg regelmessige kontroller slik Jeep er motoren er topp rennende tilstand. Utføre vedlikehold som oljeskift og tune-ups i tide og reparere problemer som oppstår. Minimere drivstofforbruket ved å holde Jeep er motoren i betingelsen best mulig.

• Holde Jeep er dekk utskrifter. Dekk som er justert eller under oppblåst fornedre håndtering og gjør motoren jobbe hardere. Vurdere å erstatte Jeeps dekk med lav bølgende-motstand dekkene som er utviklet for å redusere friksjon og øke drivstoff kjørelengde.

• Begrense mengden vekt du regelmessig transport. Kontroller at du ikke har ubrukte eller tunge varer i ryggen din Jeep, koster du drivstoff og penger.

• Ikke la din Jeep inaktiv over lengre tid. Et kjøretøy som angitt i mer enn et minutt bruker mer gass enn ville være nødvendig å slukke bilen og starte den, ifølge Union av Concerned Scientists. Slik at Jeep å sitte og inaktiv produserer også skadelige utslipp.

• Unngå unødvendige turer. Kombinere ærend og avtaler til en tur i stedet for å lage flere stasjoner. De mindre du er bak rattet, jo lenger tank av gass vil vare. Planlegge din ruter for å maksimere effektiviteten av turer.