Nnywellness.com

Verizon Trådløs informasjon


Verizon Wireless er den ledende leverandøren av mobilnettet telefontjeneste, trådløse teknologier og tilbehør i USA, med over 80 millioner kunder. De tilbyr et bredt utvalg av telefoner, PDA, ringer planer og internettservice for å passe behovene til enkeltpersoner, familier og bedrifter over hele landet.

Mobiltelefoner

Verizon abonnenter kan velge mellom standard mobiltelefoner fra ledende produsenter som Motorola og LG, mer forseggjort telefoner med berøringsskjerm og MP3 spilleren mulighet, og Blackberry/PDA. PDA og noen telefoner har en valgfri mobil Internett-tjeneste også.

Yrke planer

Verizon har en rekke ulike ringetilbudene å velge fra som faktor i kaller minutters-, tekst- og bildemeldinger, nettsurfing og antall linjer i bruk. Planer starter på $39.99 for én linje og kjøre så lavt som $69.99 for to eller flere telefonlinjer.

Tilbehør

Verizon abonnenter kan også kjøpe og laste ned ringetoner, tilbakeringingssignal toner, spill, GPS-informasjon og andre ekstratjenester tilpasse deres telefon og holde kontakten. Media omfatter V kast musikken med abonnementet tjenesten Rhapsody, og V Cast videoer og Mobile TV show, starter på en ekstra $15 i måneden.

Steder

Nye og eksisterende kunder kan finne og administrere kontoen sin på noen av tusenvis av Verizon butikker over hele landet, langs med kiosker i kjøpesentre og noen store forhandlere, autoriserte forhandlere og online på Verizons nettsted.

Fusjon

Verizon kjøpt MCI i 2006 og tidlig i 2009 fullført en lignende avtale for konkurrerende mobiloperatør Alltel, bringe Alltel service og abonnenter i Verizons nettverk, slik at kunder av hver å kalle den andre uten å telle mot deres totalt minutter.