Nnywellness.com

Hvordan kan jeg endre olje på en WR250 Yamaha?


Hvordan kan jeg endre olje på en WR250 Yamaha?

Opprettholde en Yamaha WR250 krever vanlige olje og olje endres slik at WR250 motorens interne deler tåler tøffe miljøer på gaten, racerbanen og stien. Vanligvis anbefaler Yamaha et oljeskift hver 600 miles, men du bør utføres en olje endring på ditt WR250 tidligere hvis maskinen brukes i konkurranse eller etter lange perioder med hard bruk. Endre olje og filteret på en WR250 er en relativt rask prosess, men det krever noen forberedelser for å hindre at skitt og rusk inn i motoren. Forvent jobben å ta minst en time å fullføre.

Instruksjoner

• Forberede motorsykkelen før du endrer olje. Fjern skli plate og motor vakter fra bunnen av motoren, med en 10mm og en 8mm socket for å skru friksjonsplatens bolter. Senk friksjonsplaten og trekke den fra motorsykkelen. Bruker en brems rengjøring spray, rundt olje filler, olje filter dekke, i tillegg til oljen avløp plugger på oljetanken og nederst til venstre av motoren. Tørk disse områdene med en butikk tørkepapir for å fjerne gjenværende skitt eller rusk.

• Starte motorsykkelen til varm olje tilbudet. La motoren inaktiv i minst tre minutter, deretter slå av tenningen.

• Skru lokket olje fra oljetanken. Fjern avløp plug bolten fra beholderen med en 12mm kontakt. At oljen skal tømme i en beholder. Rent av avløpet plugg bolt tips med en butikk håndkle og sette det inn i beholderen med en 12mm kontakt. Skru olje Tanklokket på plass.

• Skru lokket olje fra venstre side av motoren. Flytte din beholder under avløpet plugg bolt på nederst til venstre av motoren, like nedenfor skiftet lever. Bruke en 12mm kontakt fjerne avløp plug bolten og tillate motorolje renne i din beholder. Rent av avløpet plugg bolt tips med en butikk håndkle og sette det inn i beholderen med en 12mm kontakt.

• Flytte din beholder under olje filterdekselet på høyre side av motoren. Bruker en 4mm sekskantnøkkel, fjerne bunnen bolten olje dekning. Hold motorsykkelen oppreist renne eventuelle gjenværende oljen fra oljefilteret i din beholder. Fjern gjenværende bolter fra olje filter dekke med en 4mm sekskantnøkkel og trekk ut av motoren.

• Inspisere olje filter dekke o-ringer for tårer, erstatte dem etter behov med ny o-ringer. Pels på O-ringene med fersk 10W40 motorolje. Trekk oljefilteret og dens beholde vår av motoren. Sett inn en fersk oljefilter i motoren. Rense beholde våren med brems renere og tørk deretter tørt med en en butikk håndkle. Plass våren over oljefilteret. Sted oljefilteret dekke over motoren. Bruker en 4mm sekskantnøkkel, sett inn og stram de dekselet boltene.

• Plass en trakt i motorens olje påfyllingsstussen. Hell opptil 1,5 quarts frisk 10W40 motorolje i motoren. Fjern trakten og tørke bort alle oljesøl med en butikk håndkle. Skru lokket olje til motorens olje påfyllingsstussen.

• Rengjør av noen sølt olje fra motoren bruker brems renere og butikk håndklær. Start motorsykkelen og la den varmes opp i tre minutter. Stoppe motoren og kontrollere oljenivået bruker måling på motorens olje lokket. Legge olje for å heve olje i måling "FULL" merket.

Tips og advarsler

  • Forurenset olje kan opprette tidlig slitasje og motorstopp. Rengjør områdene rundt olje filler caps og oljefilter for å hindre at skitt og rusk inn i olje.