Nnywellness.com

Hvor å visuelt sjekk oljenivået


Hvor å visuelt sjekk oljenivået

Opprettholde trygge oljenivået er den viktigste faktoren i motoren din helse. Mens noen biler i dag er utstyrt med olje nivå sensorer, sjekke din egen olje tar bare sekunder, og kan advare deg ikke bare når oljen er farlig lavt, men når olje nivåer faller. Mens plasseringen av motoren peilepinnen varierer fra bil til bil, vil sjekke olje du må trekke ut olje måling (ligger i motoren bay), og sammenligne olje på pinne peilepinnen markeringene.

Instruksjoner

• Parkere bilen på flat mark og slå av motoren. Det er viktig kjøretøyet ikke bli parkert i en vinkel, eller olje lesing er av. Åpne panseret på bilen din ved å slippe det fra inne i hytta, så nå under panseret for å løsne. Høyne hette og bruke hette prop (en lang metallisk stang) til å holde panseret suspenderes Dersom kjøretøyet krever en. Beste lesing kommer etter at bilen har satt for en betydelig mengde tid, helst over natten. Med dagens tynnere oljer, kan det være vanskelig å få en nøyaktig lesing når bilen har blitt drevet.

• Finn din motor olje peilepinnen. Du kan se bruksanvisningen for den nøyaktige plasseringen, som det vil variere fra motoren. Vanligvis Leter du etter en liten gule eller orange O-formet dratappen som vanligvis har enten olje skrevet på den, eller symbolet for olje (litt kan med en olje slipp suspendert over det).

• Dra denne kategorien ut. Det vil være festet til en lang, tynn metall stripe. Stryke måling og undersøke slutten. Forskjellige produsenter bruker forskjellige indikatorene, men alle dipsticks har en lav og høy mark, vanligvis angitt av en L eller F eller små hull å angi lavt og full. Noen dipsticks har skraveringsmerker, men det vil være en lav og full linje.

• Måling inn peilepinnen røret, og trekk den ut og undersøke olje linjen. (Olje vil holde seg til måling.) Hvis oljen er under påfyllingsstreken, må du legge til mer olje. Hvis det er tørke (ikke synlig olje på måling) ikke kjøre bilen før du erstatte olje.