Nnywellness.com

Hvordan du legger til 2 subwoofere 7.1


Hvordan du legger til 2 subwoofere 7.1

En 7.1 hjemmekino høyttalersystem består av syv høyttalere pluss subwoofer koblet til en lyd surround-mottaker. Når systemet ikke bare pumpe ut nok bass å tilfredsstille, er det mulig å koble to drevet subwoofere selv om surround lyd mottakeren har en enkelt utgang for bare én subwoofer. En enkel Y lydadapteren med tre standard phono-kontakter kan brukes til å fordele bass signalet fra mottakeren til tilkoblede subs. Siden subwoofere inneholder egne forsterkere, er det ingen ekstra krav på mottakeren, som bare leverer bass signalet.

Instruksjoner

• Koble én subwoofer kabel fra Sub ut kontakten på baksiden av surround lyd mottakeren til inngang på Y-adapteren. I tre kontaktene på Y kortet, kan du bruke ene merket "I" eller kontakten som har en pil som peker mot de andre to knekter, angir lydsignalet retningen.

• Koble de andre to subwoofer kablene fra hver av de to lydkontaktene på Y-adapteren til bakre inngang på baksiden av hvert sub. Pluggene på kabelen ender push rett inn kontaktene til de plass med et klikkelyd.

• Koble strømledningen til hver sub til en stikkontakt.

Tips og advarsler

  • Kobl audio-kablene før subs til elektrisitet. Dette hindrer at en plutselig overspenning som kan skade høyttaler koner i sub eller skade de innebygde forsterkerne.