Nnywellness.com

Strømsparingstips våt mobiltelefoner


En rask slip eller rote og mobiltelefonen er på bunnen av et basseng i vasken med retter, dekket i øl eller bunnen av et toalett. Men alt er ikke tapt. De fleste mobiltelefoner kan lagres med noen få enkle trinn. Tid er kjernen, så gjør lagring cellen en topp prioritet.

Redde telefonen... nå

Det første trinnet er å umiddelbart ta telefonen ut av hva kroppen vann i. Dette er opplagt, men ikke kast bort tid gråt i din øl - fisk telefonen ut av det første.Når telefonen er væsken, ta den fra hverandre. Umiddelbart fjerne alle og ta ut batteriet og SIM-kortet.Mens det synes i strid med sunn fornuft, hvis telefonen falt i saltvann, må du dunk det i ferskvann slik at salt ikke krystallklar inni telefonen.

Tørker telefonen

Bruk først en håndkle eller absorberende materiale tørke telefonen så mye som mulig. Deretter Bruk et vakuum for å suge vannet ut av telefonen. Være pasient og ta deg tid til å fjerne så mye vann som mulig. Bruk aldri en fan eller hårføner tørke telefonen fordi vann kan bli skjøvet ytterligere inn i telefonen. Etter fjerne så mye vann som mulig, dekke telefonen, batteriet og SIM-kortet i en stor bolle tørr absorberende materiale, for eksempel ukokt ris, overnatting. Ris vil trekke ut gjenværende fuktighet.

Teste telefonen

Sette telefonen sammen og teste den. Hvis telefonen fremdeles ikke fungerer, ta den fra hverandre igjen og plassere brikkene i en ovn på den laveste varmen innstillingen mulig. Sjekk telefonen regelmessig for å være sikker på at det ikke blir for varmt. Gjenværende fuktighet bør tørke i en time eller to.