Nnywellness.com

Hvor mye koster trådløst Internett på iPhone


Brukere av iPhone kommer til AT & T's mobile tjeneste med mindre de velger å "låse" enhetene, som gjøre garantien ugyldig og kan være irreversibelt ødeleggende. Derfor har priser alternativene liten avvik, som kan være både gode og dårlige for kunden. Mens mangel på konkurranse om iPhone priser kan opprette litt høyere priser, er planene ganske enkel og lett å dechiffrere.

Funksjoner

IPhone kan du koble til Internett via Wi-Fi hotspots eller ditt mobiltelefon nettverk. Wi-Fi hotspots er områder med gratis trådløs tilgang, vanligvis overføres via en ruter. Dette er vanlig i offentlige steder som kaffebarer, høyskoler, biblioteker og noen byer. Mange private boliger har også privat Wi-Fi-tilgang. Internettilgang via mobiltelefon leverandøren kommer på en av to nettverk, 3G eller Edge. Disse ordene bare skille mellom to nettverksteknologier, med 3G blir raskere og mer avanserte av to. Ett av disse nettverkene skal finnes omtrent helst.

Fordeler

Internettilgang via Wi-Fi har en stor fordel - det er gratis! Selv om iPhone plan er utløpt, kan du bruke enheten tilgang til Internett i områder med WiFi-tilkoblinger. Dette betyr at en iPhone kan koble til Internett på en rekke steder med ingen forpliktelser og ingen kostnader.Koble gjennom 3G og Edge-nettverk har muligheten til å koble omtrent hvor som helst. Disse nettverkene er litt tregere enn de fleste Wi-Fi hotspots, men deres bredt spekter gjør opp for det.

Typer

Siden Wi-Fi er gratis, må du bare å bekymre deg for å betale for 3G og Edge-nettverk. IPhone data planlegger kostnader $30 pr. måned for personlige brukere og $45 i måneden for business-brukere. En av disse to planer er pålagt å kjøpe iPhone, så ikke forvente å livnære seg av den gratis Wi-Fi.

Størrelse

AT & T's iPhone dataplaner gir deg ubegrenset Internett-bruk. Det er ingen gebyrer for å gå utover en angitt grense på innkommende eller utgående data. Men Merk at AT & T ikke inkluderer tekstmeldinger med deres dataplaner, i motsetning til mange andre operatører. Tekstmeldinger koster $5 en måned for 200, $15 i måneden for ubegrenset eller 20 cent per melding.

Historie

Før juli 2008 var det en iPhone data planlegger tilgjengelig for den reduserte prisen på $20 per måned. Kostnadene har siden blitt økt til $30 i gjennomføringen av overlegen 3G-nettverk. $20 planen er ikke lenger tilgjengelig, selv om du bor på et sted som ikke dekkes av 3G-nettverk.

Misforståelser

Kjøpe en separat dataplan for hver telefon på plan hvis du håper å få tilgang til Internett på flere enheter. Mange mennesker er sjokkert når de mottar sine regninger og finner ublu Internett bruk avgifter fra andre telefoner. IPhone dataabonnement dekker bare en telefon, ikke en hele planen. Mer variert data planer er tilgjengelig for andre enheter.

Potensielle

IPhone dataabonnement koster totalt $720 under en 2-års serviceavtale. Mens det er en heftig mengde endres, har ubegrenset mobil dataplaner mange potensielle bruker. Telefonen kan brukes til å få kjøreanvisninger fra gjeldende plassering, finne nye restauranter, e-post, oppdatere aksjeporteføljen, chatte med venner på sosiale nettverkssider, laste ned nye spill og fullføre oppgaver som vanligvis gjøres på datamaskinen.