Nnywellness.com

Hvordan installere fronthøyttalerne i en 97 Honda Civic


1996-modellåret begynte det sjette generasjonen for Honda Civic, og denne generasjonen varte gjennom 2000-modellåret, innføre en mer aggressivt utformet kroppen for populær kompakt Honda. 1997 samfunnskunnskap var utstyrt med et stereoanlegg som hadde to døren-montert fronthøyttalerne. Mange biler med døren-montert høyttalere krevde du å fjerne hele dørpanelet for å fjerne og installere en ny høyttaler. Honda strømlinjeformet prosessen ved å plassere en flyttbar høyttalerdeksel over 1997 civics høyttaler, eliminerer behovet å fjerne dørpanelet.

Instruksjoner

• Sette inn blad av en flat skrutrekker i hullet på undersiden av høyttalerdeksel. Lirke bunnen av grillen utover og fjerne grillen--utsette Civic's front høyttaler.

• Fjern de tre høyttaler til dørs panelet skruene, med en stjernetrekker. Trekk høyttaleren fra døren til du får ledningene på baksiden av høyttaleren. Trekk ledningsnett fra baksiden av høyttaleren.

• Koble ledningsnettet til baksiden av høyttaleren og høyttaleren i dørpanelet. Stram de tre skruene som høyttaler-til-dør-panelet med en stjerneskrutrekker.

• Angi høyttalerdeksel tilbake på plass på dørpanelet og trykk den på panelet til den Klikk på plass.

• Gjenta trinn 1 til 4 for høyttaleren i den andre døren.