Nnywellness.com

1992 corolla inaktiv kontroll ventil plassering


1992 corolla inaktiv kontroll ventil plassering

Den idle air-regulatoren (IAC) på en 1992 Toyota Corolla styres av drivverket kontrollmodulen (PCM). PCM actuates en liten motor inne IAC ventilen åpner og lukker ventilen, slik at mer eller mindre luft i gass kroppen; heve eller senke tomgangen av motoren. IAC ventilen er plassert på høyre side av gass kroppen og holdes på plass med to Torx skruer. Erstatning IAC ventiler er tilgjengelige fra auto deler butikker og lisensiert Toyota-forhandlere.

Instruksjoner

• Plass den Corolla overføring i "Park" eller første gear (manuell overføring). Slå av motoren, sette på parkeringsbremsen og åpne panseret.

• Finn svart luft inntak boksen på høyre side av motorrommet, like bak førerens side hodelykt. Finn luftinntak røret som knyttes til luftinntak. Dette er 3 inches i diameter og laget av sort plast.

• Følg luftinntak røret fra boksen inntak til den avsluttes på gass kroppen. Gass kroppen er laget av aluminium og er knyttet til luftinntak røret og inntaket manifold.

• Finn IAC ventilen på høyre side av gass kroppen. Det er 1,5 inches lang og ca 1 tomme i diameter. Den er laget av sort plast og har en to-tråds elektriske kontakten knyttet til den.