Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en brukt lastebil


Hvordan kjøpe en brukt lastebil

Det er mange fordeler med å kjøpe en brukt lastebil over en ny lastebil. Den største fordelen er en brukte lastebil vil fortsatt få jobben gjort på en brøkdel av prisen på en ny lastebil. Her er noen ting å se på som du søker etter neste lastebil, med en forhandler, eller fra en privat fest for salg av eieren.

Instruksjoner

• Bestemme hva Hovedfunksjonen til lastebilen vil være for deg. Hvis du drar tunge laster med lastebil eller offroad kan dine behov være annerledes enn hvis du trenger bare åpne lastebilen sengen hale små laster eller transportere leveranser. Hvis du bruker lastebilen for lys anleggsmaskiner du kan være bedre å kjøpe en lys plikt lastebil som blir bedre kjørelengde og lagre på gass over en stor kraftig lastebil vil bruke gass Vær drar du en Last eller ikke. Vår gamle kraftig pick-up fikk 14 miles en gallon. Det spilte ingen rolle om du er tomme, eller dra en full trailer kilometerstand variert lite. Det hadde makt til å gjøre tilhengeren trekke vi trengte, men var ikke kostnadseffektivt å bruke som en daglig driver.

Når du vet spesifikasjonene og størrelse lastebil må finne ut hva passer bruk og begynner å søke. Bli kjent med modellen du ønsker. Finn ut hva som er modeller styrker og svakheter. Bli kjent med alternativene som lastebil kom med. Spesielt motor alternativer. Du tror du har funnet et røverkjøp bare på siste melding du kjøpte den valgfrie mindre kraftig motoren og sammenlignet med en oppgradert lastebil som ble priset høyere. Sammenligne epler å epler når pris shopping.

Når du fokuserer på en bestemt lastebil finner ut hva at lastebilen ble brukt for forrige. Har en mekanisk test motor komprimering og generelt vedlikehold. En carfax eller tilsvarende rapport kan gi en historie av store reparasjoner eller uhell. Hvis bilen har en slepekrok ble det brukt for sleping ofte, og så er motor og girkasse sterk nok for laster det trukket. Konstant tauing kan føre til overdreven slitasje Hvis lastebiler motoren og mekaniske deler ble alltid brukt under full belastning og stress. Sjekk for vann eller flom skade. Noen gode kjøp kan være hodepine hvis de har vært i en flom og vann logget.

• Ta kjørelengde hensyn. Biler og lastebiler gjennomsnitt ca 15 tusen miles i året. Det har blitt drevet mye mer eller mindre enn normalt. Høy miles kan være fint hvis det reflekteres i prisen og lastebilen passer din forventede bruk og krav. Er det noen skader på kroppen eller bakre støtfanger skade fra rykk laster og mulig av gatebruk.