Nnywellness.com

Hvordan fjerne Chevy Astro dørpanelet


Chevy Astro dørpaneler er sikret av trim festene på både sider, samt bunnen av dørpanelet. Disse festene er plast pluggene med skår på deres skaft. Festene er trykket inn predrilled hullene i døren. Forsiktighet bør utvises når du fjerner disse festene så de ikke bryte; men hvis de bryter, lagre hver bildeler bærer erstatninger. Fjerningen er enkel og kan gjøres med liten eller ingen kjøreopplevelsen.

Instruksjoner

• Fjern de to skjule skrulokk ligger på armlenet ved lirke caps av med en vanlig skrutrekker. Fjern de to skruene, med tallet 30 Torx driveren. Fjerne den enkelt Phillips skruen fra innsiden døren håndtak dekselet. Fjern dekselet.

• Sette inn vanlige skrutrekkeren mellom dørpanelene og døren, på nedre baksiden av døren. Skyv skrutrekkeren opp rundt dørpanelet å lirke ut alle trim festene som de er kontaktet. Løft dørpanelet litt å løslate dørpanelet fra toppdekselet terskel.

• Flytte dørpanelet fra døren, nok til å komme bak døren og trekk ut vinduet makt bytte kontakten. Ta av panelet.

• Installere dørpanelet ved å koble bryteren vindu. Juster trim festene med hullene i døren og trykk festene i.

• Installere de to skruene i armlenet, med Torx driveren. Installere døren håndterer dekselet og den ene skruen som fester det.