Nnywellness.com

Motorsykkel maleri Technique


Motorsykkel maleri Technique

Motorsykkel maleri kan gå en lang vei mot å gjøre noen motorsykkel ser ut som en helt ny tur. Tilpasset maling jobber er en fin måte å gjøre en eldre sykkel se nye og nyere sykkel se enda bedre. Maleri en motorsykkel i en egendefinert stil er litt vanskeligere enn maleri en vanlig bil eller lastebil. Det er en jobb som kan løses av alle motorsykkel eier og minimale kostnader, kan det gjøre en søt ser ny tur.

Instruksjoner

• Fjern alle klistremerker, klistremerker og symboler på sykkelen. Ta av noe annet som ikke skal males som frontlysene og baklysene sykkelstyre. Vask sykkelen grundig med såpe og vann for å fjerne støv, skitt, fett eller annet rusk. Tillate sykkel riktig tid å luften tørr. Blåse bort eventuelle overskytende rusk i små sprekker på motorsykkel med en luft viften.

• Sand ned motorsykkel med 320-korn sandpapir for å få en glatt overflate. Sette malerens tape rundt ytterkantene av motorsykkelen å tillate riktig maleri. Vask sykkelen igjen på samme måte som forrige trinn og la den tid å luften tørr. Blåse av overflødig avfall gjenværende fra sandpapir.

• Skissere kunden utformingen på motorsykkel med en blyant. Skisse lett men mørke nok så det er synlig. Plasser maskeringstape rundt motivet. Dette betyr de forskjellige fargene nødvendig når maleriet begynner. Dekk området som ikke skal males med plast og tape det ned med maskeringstape slik at bare utsatt del av sykkelen er hva skal males med den første fargen.

• Åpne paint kan og blande maling med en gripende pinne. Dukkert penselen i og begynne å male motorsykkel med myke glatt strøk slik maling ikke dryppe eller dammen opp. Maling over hele første området og tillate 45 minutter for å tørke. Påfør et annet lag på samme måte og igjen la 45 minutter tørke tid.

• Fjern plast fra dekket området og male det andre området i ønsket farge. Følg de samme trinnene som det første området, blande maling med en gripende pinne og børsting over delen med en første strøk og vente i 45 minutter før en andre strøk.

• Fjerne all plast, maskeringstape og malerens tape fra motorsykkelen og la minst 48 timer til tørk. Buff ut skinne med en drevet buffer arbeider i langsom sirkulære bevegelser slik at den nye malingen ikke brenne og løsner.