Nnywellness.com

Fordelene med å kjøpe vs Leasing


Når du er i markedet for en ny bil, kan du bli fristet til leie kjøretøyet i stedet for å kjøpe den. Hvert alternativ har sine egne fordeler og ulemper. Hvis du ikke er sikker på hvilken som er best for deg, sammenlign fordelene ved kjøp og leasing for å hjelpe deg gjøre det riktige valget.

Totalkostnad

Leie ofte koster mindre på kort sikt, men kjøper en bil vanligvis arbeider seg for å være billigere på lang sikt. Hvis du ikke har mye penger for en forskuddsbetaling og budsjettet er begrenset, har leasing flere fordeler for deg. Kimberly Palmer av US News and World Report sier at mange leieavtaler ikke krever noen betaling foran, og månedlige utbetalinger blir sannsynligvis lavere enn å kjøpe den samme typen bil. Men hvis du kjøper bilen og holde den så lenge som mulig, vil du få mer verdi.

Livsstil

Leasing gir mer fleksibilitet for å få en bil som er egnet for en endre livsstil. Hvis du har en kabriolet eller en sportsbil, men du håper å ha barn snart, vil leasing tillate deg å gjøre en rask endring hvis nødvendig. Du kan enkelt bytte "moro" bilen for en stasjonsvogn eller minivan. Du trenger ikke å bekymre deg selge det eller pruting for å få best handelen i verdien av en forhandler. Kjøpe en bil gir mer mening hvis du forventer ikke at kjøretøyet må endres over de neste årene.

Status

For noen mennesker er biler ikke mer enn. De kjøpe en vanlig men rimelig bil, kjøre det før det er slitt ut, så gå videre til en lignende bil. For disse kjøpere tilbyr kjøpe en bil de fleste fordelene fordi de vil spare penger på lang sikt. Andre ser bilen som et statussymbol. De foretrekker å kjøpe luksus modeller og få en splitter ny bil hver to eller tre år. Disse menneskene få størst utbytte av en leieavtale som gir dem lavere betalinger og tillater dem å bytte biler regelmessig.

Reparasjonsprosessen utgifter

Når du kjøper en bil og holde den så lenge som mulig å maksimere verdien, vil du sannsynligvis måtte betale for noen reparasjon. Når den første garantiperioden er over, kan du kjøpe en utvidet plan eller betale for reparasjoner som de oppstår. Ifølge Leaseguide.com av Guide til Leasing slipper du å betale for reparasjoner for mest leide biler fordi de er fremdeles under fabrikkgaranti. Mange automakers gi en tre års full garanti. Tre år er også typiske lease lengden, så hvis din bil trenger reparasjonsarbeid mens det er i din besittelse, kostnadene vil bli dekket.

Begrensninger

Når du eier en bil, trenger du ikke å bekymre deg om hvor mange miles du kjører, eller om det blir lite bulker og dings. Hvis barna søler brus i setene, er det ingen problemer. Når du leie en bil, vil det kan være svært spesifikke begrensninger på hvor mange miles du kjøre det hvert år. Du vil også måtte betale for noe som anses for å være "overmål slitasje og rive" når du slår i bilen på slutten av lease. Dette kan være ganske dyrt hvis du har vært vanskelig på bilen.