Nnywellness.com

Sikker & Smart Tips for kjøring


Sikker & Smart Tips for kjøring

Det er et gjennomsnitt på seks millioner auto ulykker hvert år. Folk er opptatt snakker på sine mobiltelefoner eller spise mens de kjører for å gi sin fulle oppmerksomhet til veien foran seg. Hvis du kommer til stasjonen trygt. Følg loven - og ikke fart. Smart sikkerhetstips nedenfor skal hjelpe deg å spille det trygt mens du kjører og redusere sjansene for å ha en bilulykke.

Før du får

Før du kommer inn i bilen, gå rundt å gjøre at det ikke er noen leker, verktøy eller andre elementer ligge i veien. Sjekk lysene og blinkers innimellom for å sikre de er i orden. Se under kjøretøyet eventuelle væske lekkasjer. Sørg for at dekk ikke er flat.

Når du får

Justere din speil før du starter motoren. Prøve forskjellige justeringer for å eliminere blinde flekker som mulig. Flytte setet nær nok til pedalene slik at du ikke har noen problemer med å nå dem med foten. Kontroller at det er ingen-brus flasker eller andre elementer på gulvet styret førerens side. Spenne sikkerhetsbelte. Kontroller at barn er riktig montert inn i passende bilseter.

På veien

La minst 10 minutter for tidlig, så du ikke vil ha hastverk eller har en trang til å øke. Ikke løp gjennom et gult lys. Hvis lyset slås gule før du kommer til det, alltid stoppe. Stave ordet "stopp" i hodet når du stopper på et stoppskilt å sikre at du har gjort en fullstendig stopp. Når en lyset blir grønt, se alltid begge veier, selv om det er din tur. Hvis du reiser over jernbanen, alltid sjekke for et tog kommer selv om porten er. Kjør forsiktig og forventer andre drivere å gjøre feil. Opprettholde fartsgrensen.

Andre sikkerhetstips

Ikke drikk alkohol før eller mens du kjører en bil. Aldri kjøre bil under påvirkning av tunge medisiner eller ulovlige rusmidler. Ikke snakke i telefonen mens du kjører. Snakker i en mobiltelefon mens du kjører øker risikoen for har en ulykke. Hvis du vil ringe, dra over på en bensinstasjon eller ved siden av veien hvis det er et nødstilfelle. Hvis det regner eller snør, kjøre rundt 10 miles i timen langsommere enn du normalt ville. Ikke gå fort bare fordi andre personer.