Nnywellness.com

Frontruten svaber Motor ledninger


Frontruten svaber Motor ledninger

Vindusviskerne på et kjøretøy er drevet av en svitsj som kobler eller kobler kraften til den vindusvisker motoren. Når motoren slites ut, og må erstattes, kan kobler frontruten svaber motor ledningene til bryteren være forvirrende. I motsetning til annet tilbehør i kjøretøyet kjører motoren sin jording gjennom bryteren, i stedet for jording direkte å rammen av bilen. Når motoren er montert på brannmuren og koblet til svaber armer, er det lett å wire motoren i bilens elektrisk harness.

Instruksjoner

• Åpne driveren sidedøren og bruke en lommelykt til å slå opp under dashbordet, bak der bryteren svaber ligger på dashbordet, finne svaber bryteren terminalblokken. Terminalblokken har ledningene som kommer fra fra den ene som fører til bryteren og kjøretøy sikringsskapet, samt fem blad kontakter på motsatt side som har ingen ledninger koblet til dem..

• Mark hjørne kanten på bladet kontakt side av terminalen som ligger tvers overfor hvite eller røde ledningen inn på motsatt side med en hvit markør. Hvit håndskriften blir lett å se under dashbordet. Hvit eller rød ledningen er makt ledningen fra sikringsskapet kjøretøy. Den første blad koblingen på kanten du merket er høyhastighets svaber bryter tilkoblingen.

• Cut to stykker av wire fire inches lang og bånd 1/4-tommers isolasjon fra begge ender av hver ledning med elektrikerens tang.

• Crimp en enkelt spade kontakten i hver ende av en av ledningene bruker elektrikerens tang.

• Crimp en påhengt spade kontakt på ene enden av gjenværende ledningen, og en enkelt spade-kontakten på den andre enden ved hjelp av elektrikerens tang. En påhengt kobling er noen ganger referert til som et blad skjøte terminal, og har en spade kontakt på den ene enden og to blad kontakter i den andre enden, som tillater to spade tilkoblingene gjøres fra ett blad tilkobling.

• Skyv enkelt spade terminalen på kort ledningen med enkelt og piggyback endene på femte og siste bladet på den andre enden langs kontakt. Skyv informasjonsramme spade på midten eller tredje bladet.

• Trykk en av enkelt spade terminalene på den gjenværende kort ledningen på bladet kontakten på piggyback. Trykk spade terminal på den andre enden på første bladet.

• Dra to ledningene som kommer fra vindusvisker motor gjennom nærmeste åpningen i brannmuren. Gjør dette ved å følge andre ledninger i motorrommet der de passerer gjennom brannmuren, eller se etter midlertidige plugger som er plassert i ubrukte hull i veggen.

• Stripe 1/4-tommers isolasjon fra begge ender av to ledningene som kommer fra den vindusvisker motoren. De fleste produsenter har allerede kuttet isolasjon 1/4-tommers fra slutten, men forlot det å beskytte kjernen under transport. Trekke isolasjon tips av manuelt, eller bruke elektrikers tang for å fjerne den.

• Crimp en enkelt spade kobling på slutten av hver av vindusvisker motor ledningene. Koble svart ledningen fra motoren til fjerde blad på bryteren svaber terminal, som er wire jordforbindelsen.

• Koble hvit, rød eller grønn ledningen fra vindusvisker motor til andre blad på svaber bryteren terminalen. Dette er wire strømkontakten. Tuck svaber bryteren terminalen sikkerhetskopiere i ledningsnettet av dashbordet slik at det ikke henger ned.

Tips og advarsler

  • Hvis hullet i brannmuren har ingen gummi grommet liner, vikle det to telegrammer fra vindusvisker motor med flere lag av elektriske tape på punktet der de passerer gjennom hullet for å beskytte deres isolasjon dekker fra å gni mot metall kantene.
  • Hvis bare ledninger bli utsatt, det kortslutning i det elektriske systemet.