Nnywellness.com

Hvor å feilfri lastebil Tie-Down kjeder


Hvor å feilfri lastebil Tie-Down kjeder

De som ikke er kjent med å kjøre en planskanner kan ikke forstår hvordan virkelig skitten tie-down kjeder kan få, men finne en planskanner sjåfør som ikke holder en ekstra t-skjorte og hansker rundt, og har du møtt som dusjer en gang i uken. Kjeder få alle typer uønsket ting om dem, inkludert gjørme, skitt, crusty salt, fett og olje. Bekymringene er mer enn estetisk: veien salt spiser kjeden metall til frokost, og skitt og veien fett flekken alt fra lastebil interiøret til frakt regninger. Prøv å forklare det i løpet av neste veie stasjon inspeksjon.

Instruksjoner

• Spole en av lenkene i bunnen av en lastebils 55 gallon trommer. Prøv ikke å vaske flere kjede, eller vil du sikkert få dem sammenfiltrede. Hvis du har et sammenstøt, web-type kjeden, så du er ute av lykken har sammenfiltrede kommer til å få uansett hva du gjør.

• Fylle trommelen ca 1/4 av veien full med varmt vann. Dette vil være den første kjeden skylling for å fjerne salt og globs av fett. Improviserte løsningen her er å plassere trommelen på et par slagg blokker og bygge en brølende brann under, men bare kokende flere gallons av vann på komfyren vil fungere også.

• Slipp om en kopp oppvaskmiddel i 12-13 gallons av varmt vann. Hvis du gjør dette over bål, vil oppvaskmiddel raskt føre vannet til muligens overflyt fat og skum. Være klar til å ta unna skummet så det ikke douse ilden.

• Holde den hage cultivator - som ser ut som en liten høygaffel med tips bøyd i 90-graders vinkel - i tønnen og koble kjeden. Du kommer til å ende opp med å gjøre denne blind siden skum vil skjule alt, men føler og hente kjeden og slipp den et par ganger. Rør den rundt. At kjeden å sitte i ca fem minutter og gjenta. Jo lenger du la kjeden "mat" over bål, støvsugeren vil det være.

• Fjerne kjeden, og umiddelbart legge inn en tromme fylt 1/4 av veien med en 50/50 blanding av kalsium-kalk-rust remover. Før bruk av forbrukeren-grade CLR, gamle skolen sjåførene ville bare slippe kjedene i noen bensin og tillate dem å sitte, men dette gjør ingenting for rust og mineral buildup på kjettinger. Det vil imidlertid løses noen fett fortsatt klamrer seg til kjeder.

• At kjeden suge en time, periodisk agitating det med cultivator. Du bør få to eller tre vasker av såpe og vann løsningen, og kanskje mer, avhengig av hvordan rusten og skitne din kjeder er. Dra kjeder ut, sette dem på et bord og skyll av med en hageslange.

Tips og advarsler

  • Etterbehandlingen og detaljer arbeid an på personlige preferanser. Slippe kjedene i noen gallons av gjennomtrengende olje og la dem dryppe tørr er en vanlig praksis. Dette smøre og beskytte kjedene, men den vil også fange skitt og veien useriøs. Noen drivere som å miste kjeder i en bøtte med syntetisk bilvoks. Dette er en ganske dyrt tilnærming i første buy-in, men det vil beskytte kjedene nesten og olje, holde dem rene og fri for skitt, så du kan bare slange dem av på en lastebil vask senere.