Nnywellness.com

Feilsøke Nextel GPS-sporing


Feilsøke Nextel GPS-sporing

En GPS (forkortelse for "Global Positioning System")-enhet kan være et nyttig verktøy. GPS bruker satellitter triangulere posisjonen din og gi deg sving-for-sving retninger fra hvor du er der du har fortalt det skal. Til tross for dette, kan som med alle PC-baserte systemer, GPS tracking systemer noen ganger handle på måter som ikke er ønsket. Bruk denne artikkelen som en veiledning som du feilsøker Nextel GPS-sporing.

Instruksjoner

• Gå utendørs. Hvis du er inne og Nextel GPS finner et signal, er dette trolig fordi veggene i strukturen du er inne for tykt til at signalet skal sendes fra satellittene til GPS. Gå utendørs og prøver å bruke Nextel GPS igjen.

• Oppdatere enheten kart. Hvis Nextel GPS har problemer med å finne hvor du trenger å, kan det være at kart er utdatert. Ved å gå til webområdet for den aktuelle modellen enhet, kan du oppdatere kartene GPS bruker til å gi deg veibeskrivelser til nyeste versjon.

• Tilbakestill enheten. Hvis enheten ikke finner et signal eller det tar en uvanlig lang tid å beregne retninger, vil bare å slå enheten av og på mer enn sannsynlig gjøre utslaget. Dette vil tilbakestille enheten og fjerne minnet.