Nnywellness.com

Hvordan å male en bil klarlakk


Hvordan å male en bil klarlakk

Maleri klarlakk på et kjøretøy er gjort etter siste basisfargen pelsen er sprayet. Dette er en to-trinns lakksystem der farge pelsen er første fase og klarlakk er den andre scenen. Klarlakk legger mye nødvendig UV-beskyttelse til frakken fargen og legger en blank finish til maling jobb. Male en bil klarlakk krever litt maleri erfaring å komme ut glatt og feilfri.

Instruksjoner

• Bland klarlakk maling med klarlakk Herder. Bruk en 4:1 ratio, betyr 4 ounces av klarlakk og 1 unse Herder. Bruk samme merke herder og maling for å hindre kjemiske reaksjoner. Rør blandingen godt før helle den i maling pistolen.

• Hold spray pistol 16 inches fra overflaten og begynne på toppen av bilen. Bruk venstre og høyre bevegelser, ikke opp og ned. Litt overlappe hvert strøk for selv dekning.

• Legge til totalt tre til åtte strøk av klarlakk maling, avhengig av ønsket utseende. Hold hvert strøk tynn å unngå kjører i klarlakk. Vent i fem til ti minutter mellom hvert lag før på neste. La den siste strøk tørke i flere timer, per instruksjonene fra produsenten.

Tips og advarsler

  • Bære en malers maske for å beskytte lungene mens sprøyting klarlakk maling.