Nnywellness.com

Hvor å bruk iPhone for overvåking


IPhone er en av de sleekest, smaleste og nyttigste multimedia og kommunikasjon enhetene på markedet. Langt mer enn bare en telefon eller en mediespiller, kan iPhone i den grunnleggende konfigurasjonen brukes som en sofistikert overvåking enheter. Følg disse trinnene for å bruke iPhone for overvåking.

Instruksjoner

• Ta bilder. En av de mest elementære fasetter av en overvåking operasjon er bildet tar. IPhone er utstyrt med en to-megapixel-kamera som tar HD digitale bilder. Den beste delen av iPhone bilde-tar er at telefonen skjuler lett siden det er tynn og ikke ser ut som et kamera. Så, skjule i smerte sikte med iPhone som du samle fotografiske bevis for din overvåking.

• Hale merke med kart. For å Surveill et emne måtte du bo varmt på emnet spor. Få øyeblikk mistet eller forvirret i ukjent territorium er et problem som iPhone løser. IPhone kommer klar til å vise Google Maps for de fleste stedene du vil være. I tillegg gir telefonens GPS-systemet deg et nøyaktig, sanntid bilde av hvor du er og hvordan du kommer dit.

• Observere motivet. I dagens verden er sitter i en kafé som du kikke over en spre ut avis alt for iøynefallende. I stedet slå telefonen til sin liggende og late se YouTube eller andre videoer du hemmelighet holder en øyne på motivet. Denne typen overvåking er enkelt og diskré.

• Få kontinuerlig oppdatering. Bedre informert du er om motivet og miljøet, jo mer vellykket overvåking oppdraget vil bli. IPhone lar deg sømløst hoppe fra en WiFi-tilkobling til neste slik at du kan stadig søke på nettet etter informasjon om lokale hangouts, politiet varsler og aften offentlig anvendelig mugshots.