Nnywellness.com

Hva skal se etter i å kjøpe en brukt motorsykkel


Hva skal se etter i å kjøpe en brukt motorsykkel

Motorsykler er en sentral del av Americas kjærlighetsforhold med reise - og eie en motorsykkel er et blunk. Bevæpnet med noen fornuftige forholdsregler, kan du kjøpe en brukt motorsykkel billig og trygt, og før du vet det, du vil bli med i rekkene av utallige andre Lær-clad veien krigere cruising gatene.

Plukk ut giften

Motorsykler kommer i en svimlende rekke typer og Motorstørrelsen, så å vite målet ditt er viktigste første skritt mot å bli en sykkel eier. Du kan bruke den til å pendle, til rase, til off-road eller å bare se bra mens verktøy om byen. Ditt formål vil gå en lang vei å svare på viktige spørsmål om motorsykkel merker, rammestiler og motor rangeringer.

Navnet pris

Vet budsjettet og være forberedt på å ha litt slingringsmonn på den endelige prisen, fordi kjøpe brukte motorsykler er noen ganger mer av en kunst enn en vitenskap. Ikke glem å faktor i tittel-transfer avgifter (selvfølgelig, må du insistere på en ren tittel før kjøp) og gjeldende merverdiavgift. Også sjekke online på publiserte priser av sykler som dekker dine behov, så du har en ide om riktig omtrentlig ved forhandling med selger.

Inspisere

Fordi du er entrusting livet til god reparasjon av motorsykkelen, kreve rett til å ha en kompetent mekaniker utføre en første inspeksjon før du godtar å kjøpe. Ved første øyekast, bør du se for deg kvaliteten dekk gå, tilstanden til stasjonen kjeden, og om rammen er bøyd eller har noen åpenbare tegn på skader.

Gå for en spinn

Insisterer på å ta motorsykkelen for en prøvekjøring, fordi dette er den eneste måten du kan føle spille av bremser og hjuloppheng, sjekke kvaliteten på instrumentering, og om at maskinen fungerer godt med din tyngdepunkt. Være skeptisk til private selgere som finner grunner til å avslå en test-stasjonen, som dette er et tegn på at det kan være skjulte problemer.