Nnywellness.com

Hvordan installere en Stereo i en Mercury landsbyboer


Mercury landsbybuar er søster bil av Nissan søken, med mange delte komponenter inkludert stereo. Legge til subwoofere eller video krever bytte ut fabrikken hovedenheten. Erstatte stereo i landsbybuar gir også oppgradert sound og funksjoner. Installasjonen krever grunnleggende verktøy og omtrent en time.

Instruksjoner

• Koble negative batterikabelen forsiktige for å unngå kontakt med metalldeler. Ta to skruene fra høyre side, og to mer fra venstre side av bunnen midtkonsollen. Trekk konsollen frem og fjerne den fra bilen.

• Trekke askebeger ut og Fjern de to skjulte skruene på forsiden. Fjerne trim surround stereo ved å slippe fire klippene. Skru ut fire festeskruene på forsiden av radioen og trekk hodet enheten ut av kvikksølv landsbyboer dashbordet, inkludert klima kontroll samlingen, som er festet. Koble ledningene bakfra stereo bare og la dem henge fra dashbordet.

• Finn og skru ut skruen fra hver side av radioen og trekke stereo fra fjellet. Koble ledninger sele adapteren til opprinnelige selen. Skyv den nye stereoen i monteringen og fest den med de originale skruene.

• Koble ledninger sele adapter og antenne ledningen til baksiden av nye hovedenheten og skyv hele samlingen på dashbordet. Koble negative batterikabelen, og slå radioen på.

• Teste høyttalerne og radio kontroller for å sikre at de fungerer som de skal. Sikre at samlingen dashbordet med de fire skruene og erstatte trim.