Nnywellness.com

Tips om montering kameraer utendørs


Sette opp en effektiv garanti system krever nøye planlegging. Hvor du plasserer avhenger kameraet delvis tilgjengelige strømkilder og lys. Utover disse vurderingene er det andre faktorer som kan gjøre utendørs kamera installasjonen en effektiv avskrekkende og overvåking system.

Ly

Kontroller at potensielle kameraet plasseringen er skjermet fra elementene. Du ønsker ikke kameraet eller dens kabeltilkobling å bli utsatt for regn eller snø, for eksempel. Overvåkningskamera kommer med forskjellige vanntetthet rangeringer og temperatur rangeringer. Kameraet må kunne tåle alle de ulike værforholdene det vil møte på plasseringen du har valgt.

Hvis du ikke finner en skjermet beliggenhet for en utendørs kameraet, er det best å få en bolig for det som har en oppvarming og kjøling (se "Ressurs"). Selv værbestandig kameraer er begrenset i hvor lenge de kan bli utsatt for regn og snø.

Kabler/Wireless

Avhengig av hvor langt unna kameraet er i forhold til innspillingen enheten, må du kanskje høyere kvalitet kabling. Kontroller avstanden rangeringer, opptakeren og kameraet. Hold kameraet i nærheten av en stikkontakt. Og når jeg kobler kameraet i, bruker et overspenningsvern for å beskytte hele systemet fra elektriske skade.

Ny generasjon trådløse kameraer er en måte å unngå kabling problemer. Men de har sine egne avstand problemer, og trådløs overføring kan utsettes for ytre forstyrrelser. Sjekk systemspesifikasjoner mot eventuelle utenfor forstyrrelser før du investerer i et trådløst system.

Belysning

I tillegg til å ha tilstrekkelig belysning, mount kameraet på en måte som lyskilder kompromissløse bildet. For eksempel, vil et lys som skinner mot kameraet vaske ut nesten alle av innspillingen. Refleksjoner fra glass vil redusere bildet, som vil plassere kameraet i en skyggelagt peker mot en lyse området. Før du installerer monteringsutstyr i veggen, vil se gjennom kameraet på stedet å sikre at det fungere godt under gitt lysforhold.

Trafikk

Mount kameraet på høy trafikk steder hvor den vil ta opp et flertall av folk kommer inn og ut av bygningen eller hjem. Kameraets effektiviteten vil være null hvis det ikke registrerer folk som kommer inn i bygningen. Hvis mulig, montere kameraet høy av bakken så det er utenfor rekkevidde av inntrengere. Du gjøre det vanskelig for potensielle tyver deaktivere systemet. Imidlertid ikke montere den så høy at vinkelen hindrer kameraet registrerer ansikter.

Tilbehør

En parasoll for kameraet kan øke effektiviteten i utfordrende lysforhold. Disse nyanser er vanligvis metall og fest til toppen av kameraet. De tilbyr også et ekstra beløp på weatherproofness. Monteringsbrakettene er laget av plast og metall. Metall brakettene kan støtte tyngre kameraer; hvert klammer vil ha en vekt vurdering hvor tung et kamera det kan støtte.