Nnywellness.com

Hvordan å reparere en Optoma projektor


Hvordan å reparere en Optoma projektor

Sikre et langvarig bildekvalitet ved reparasjon Optoma projektoren selv. Projektorer gir forbrukere muligheten til å gi unike presentasjoner. Enten den brukes i hjemmekino, business eller pedagogisk bruk, har projektorer mange egendefinerte innstillinger og funksjoner for å lage flotte opplevelser. Optoma er et selskap som spesialiserer seg på flere typer projektorer og projektor skjermer. Deres design også gir forbrukere muligheten til å reparere de fleste problemer uten behovet av en tekniker.

Instruksjoner

• Skifte utløpt projeksjon når levetiden er utløpt. Slå av projektoren, og koble den fra stikkontakten. Tillat enheten å kjøle seg ned i minst 30 minutter hvis den ble sist brukt. Ta av lampe-dekselet på bunnen av projektoren med en Philips skrutrekker. Mengden av skruer fjernes avhenger Optoma projektoren. Skru lampeenheten, og nøye fjerne den fra projektoren bolig. Sett inn den nye lampen i huset og fest den til projektoren med fjernet skruene. Sett på dekselet for lampen og makt det igjen. Nullstille lampetimetelleren slik projektoren holder oversikt over levetiden.

• Skru lampeenheten og nøye fjerne den fra projektoren bolig. Sett inn den nye lampen i huset, og sikre den til projektoren med fjernet skruene. Sett på dekselet for lampen og makt det igjen. Nullstille lampetimetelleren slik projektoren holder oversikt over levetiden.

• Projektoren en passende avstand fra skjermen eller visningsområdet. Hvis Optoma projektoren er for nær eller langt fra skjermen, bildet vil ikke bli riktig fokusert. Juster fokusringen på fremviserlinsen, eller bruke for å gjøre bildet skarpere. Sjekk zoom-innstillingene slik at bildet du tilpasser skjermen på optimal avstand.

• Fjerne projektoren fra lukkede området hvis viften er veldig høyt. Plass projektoren i et godt ventilert område å sikre riktig funksjonalitet. Avhengig av Optoma projektoren modellen, bruk kan en komprimert luft blåse noen støv eller løs rusk fra området for kjøletårn fan å sikre god sirkulasjon. Koble fra projektoren i 30 minutter å tillate det å tilbakestille hvis det slås av under bruk.

• Re-Sync systemet å korrigere bildet visningsproblemer. Justere skjermoppløsningen på datamaskinen når du bruker VGA-inngangen for video eller presentasjonen. Hvis oppløsningen er feil, vil skjermen ikke vises riktig. Åpne "Kontrollpanel" og velg "Vis". Gå inn i "Innstillinger"-området, og angi skjermoppløsningen på 1600 x 1200 eller lavere.

Tips og advarsler

  • Ta på projektor pære, kan det føre til permanent skade.