Nnywellness.com

Koble din Yamaha Subwoofer


Koble din Yamaha Subwoofer

Yamaha bygger en rekke elektroniske utstyr for forbrukerne, inkludert drevet subwoofere brukes i hjemmekino programmer. Yamaha hjemmekino subwoofere er en viktig del av systemet, gi forsterkning for lave frekvenser i musikken og spesielle effekter i filmer. Din Yamaha subwoofer krever bare én kabel for oppkobling, samt en strømtilkobling.

Instruksjoner

• Koble en ende av kabelen subwoofer til "Sub i" inngang til subwooferen. Input på Yamaha subwoofer vil bli plassert på kontrollpanelet på subwooferen og er en RCA-stil jack. Plasseringen av kontrollpanelet Yamaha subwoofer vil være på baksiden av subwooferen, nær hvor strømledningen går til subwooferen.

• Koble den andre enden av kabelen subwoofer til "Sub ut" eller "LFE" utdataene for hjemmekino mottakeren i audiosystemet. Dette er også en RCA-stil jack.

• Koble strømledningen til subwooferen i en stikkontakt eller et uttak på et grenuttak. Yamaha subwoofere bruker vanligvis en totrinns stikkontakt som passer i alle standard 120-volt AC stikkontakt.

Tips og advarsler

  • For å unngå har å manuelt skru på subwooferen, bytte strøminnstillingen på kontrollpanelet til "Auto." Sub vil automatisk slå på når den oppdager et signal.
  • La din subwoofer makt av når tilkoblingskabel subwoofer. Dette hindrer en turn-on "dunk", som kan skade høyttaleren.