Nnywellness.com

Hvordan å sende en bil fra New York til Hawaii


Hvordan å sende en bil fra New York til Hawaii

Flytting fra travle av New York til avslappet tilbake øya paradis kjent som Hawaii kan være en stor utfordring. En av de mer skremmende oppgavene i flytting fra New York til Hawaii får et kjøretøy der. Selv om denne oppgaven kan virke skremmende, med riktig planlegging og forskning kan denne overgangen gå veldig greit. Det er mange shipping selskaper å velge mellom. Ta deg tid og gjøre din forskning for å få den beste prisen og service.

Instruksjoner

Hvordan å sende en bil fra New York til Hawaii

Gjør din forskning.
Planlegge tid og frakt kostnader. Vanligvis vil det ta mellom tre og fire uker å sende kjøretøyet fra New York til Hawaii. Kostnadene for frakt fra New York til Hawaii er vanligvis oppad av $1500, ikke inkludert registreringsavgift og use tax hvis aktuelt. Fraktprisen øker med størrelsen på kjøretøyet

• Utforsk og sammenlign rederiene før du planlegger transport av kjøretøyet. Forberede en liste over spørsmål, og kontakt flere rederier å få sitater og sammenligne priser. Kontroller at selskapene er lisensiert, bånd og forsikret for å sikre kvaliteten av bilen mens den er i transitt. Kjøretøy kan sendes i en åpen carrier eller lukket beholder. Selv om shipping i en åpen carrier vanligvis koster mindre, det setter bilen på et høyere risiko for skader forårsaket av sand, støv, salt og industrielle forurenser. I tilfelle at kjøretøyet er skadet, vil rederiet bare være ansvarlig for en liten mengde reparasjon eller erstatning. Kjøpe Marine Last forsikring for å dekke bilen anbefales. Velg et firma du føler komfortable vidd h og sette en dato innen kjøretøyet.

• Forberede kjøretøyet for transporten. Bilen må være i stand før forsendelse. Ikke fyll gasstanken før forsendelse. Hvis kjøretøyet inneholder propan tank, må du informere rederiet på forhånd, som kjøretøyer med propan tank kreve spesialbehandling. Vær sikker på fjerne alle løs elementer fra kjøretøyet for sikkerhet og sikkerhet.

• Frafall kjøretøyet på terminalen eller få den klar til pickup periode. På tiden kjøretøyet er plukket opp for transport, vil rederiet kreve et sett med nøkler, kjøretøy registrering og tittel. Hvis kjøretøyet er blir finansiert, må du få en offisiell uttalelse fra kreditor eller utleier sier at de har blitt underrettet om transport av kjøretøyet. Hvis kjøretøyet leveres av andre enn eieren, kan rederiet trenger skriftlig godkjennelse fra eieren godkjenne levering av kjøretøyet.

• Pickup kjøretøyet fra porten eller terminal og registrere den med Institutt for Motor Vehicles i Hawaii. Delstaten Hawaii krever at alle statlige kjøretøy er registrert innen 10 dager av tiden kjøretøyet er plukket opp fra porten som det ble sendt til. Før bilen kan registreres, må det bestå Hawaii staten sikkerhet inspeksjon. For registrering av kjøretøyet, må du vise din fraktbrev, et Hawaii kjøretøy inspeksjon sertifikat, statlige registrering og fullføre en søknad for registrering, signert av den registrerte eieren.

Tips og advarsler

  • Kravene varierer av rederiet.