Nnywellness.com

Feilsøke Intercom RCA Thomson telefon


RCA Thompson telefonsystemet er et tillegg til ethvert kontor. Flerlinjet funksjonalitet gjør det klar for profesjonell bruk, innebygd intercom legger til bekvemmelighet Inter-kontor kommunikasjon. Det er lurt å lære å løse enkle problemer telefonen kan støte. Du kan kan feilsøke telefonen eller sine personlige funksjoner som intercom hvis de ikke jobber.

Instruksjoner

• Koble fra og koble til telefonlinjen fra "Linje 1" porten på telefonen. Linje 1 er ikke riktig tilkoblet, selv om alle andre linjer er koblet, vil intercom ikke fungere.

• Tilordne alle telefoner med Thompson systemet sin egen "stasjon tall." Hvis du ikke er sikker på om hver telefon er tilordnet en stasjonsnummeret eller ikke, er det bedre å fjerne all tvil av blitt stasjon tallene alle telefonene.

• Inspisere telefon linje forbindelser til hver av telefonene som er en del av intercom system, spesielt telefoner som ikke arbeider med telefonen intercom. Ombytte telefon kabler som kan ha kommet løs og teste intercom for å se om det løser problemet.