Nnywellness.com

Hvordan bygge en effektforsterker for en bil


Hvordan bygge en effektforsterker for en bil

Forsterker skaper en større utgangssignalet med minimal forvrengning til bølgeformer ved hjelp av en mindre elektrisk input signal. En grunnleggende bil forsterker kan være laget av transistorer, og en toroidal-transformator kan brukes til å redusere elektrisk støy opprettet av strømforsyningen. En forsterker kraft måles i gevinst, mens mengden statisk opprettet av inngangssignalet er kjent som støy. En typisk forsterker for en bil er bare konstruert, og mer makt kan gis av større strømforsyning som kan brukes på dette systemet.

Instruksjoner

Instruksjoner

• Bruk din tenger for å kutte noen Elektrisk ledning, og bruke en kniv til å kle omtrent 1/2 en tommen isolasjon av hver ende av ledningen. Ta ett enkelt ringesignal terminal sovrapponetelo ene strippet tråd, og koble den andre enden av kabelen til et triode rutenett terminal og 1MΩ motstand leder. Bruk loddebolt for å lodde tilkoblingen.

• Gjenta denne prosessen til en annen stykke wire som er blitt avkledt i hver ende. En av ringene på ene enden, loddetinn det på plass. Koble deretter 1MΩ motstand til en 1.5KΩ motstand. Koble deretter ledningen til den negative terminalen på strømforsyningen har 24 volt strøm. Så koble triode til 1.5KΩ. Lodding denne kombinasjonen av tilkoblinger.

• Skjær et ekstra stykke wire og bånd ender som før. Lodde en ring terminal til en ende av ledningen, og fest 100KΩ motstand og en triode til andre enden og loddetinn tilkoblingen. Etter lodding tilkoblingen, koble positiv terminal av 24-volts strømforsyningen til 100 KΩ motstand.

• Opprett en fjerde lengden på kabelen, og stripe isoleringslaget. Igjen, lodde en ring terminal til den ene enden. På den andre enden, koble til 24-volts strømforsyningen, denne gangen med den negative terminalen.

• Skjær to flere stykker av wire og kle deres isolasjon på endene på 1/2 en tommen. Ene enden, lodding eksponert ledningen til varmeapparatet terminal. Den andre enden av det stykket wire, koble til positiv terminalen av seks-volts strømforsyningen. For sjette ledningen, lodde en slutt varmeapparatet senteret taggen og koble den andre enden til den negative terminalen på seks-volts strømforsyningen.

Tips og advarsler

  • Vil øke forsterkning, bruker du en levere mer spenning enn 24 volt.