Nnywellness.com

iPhone generelle innstillinger & begrensninger


iPhone generelle innstillinger & begrensninger
Som en iPhone bruker har du en masse fleksibiliteten i utseendet på telefonens skjerm, søkefunksjoner og personvern restriksjoner. I delen "Generelt" i Innstillinger-menyen, for eksempel kan du Vis telefonen og statistikk, opprette en "personlig Hotspot" med telefonen 3G nettverk, passord beskytte telefonen og etablere begrensninger for visse typer innhold.

Nettverksinnstillinger

I området "Nettverk" i generelle innstillinger-menyen kan du aktivere 3G nettverk, slå av dataroaming, setup en "personlig Hotspot" og aktivere tilgang til Wi-Fi-nettverk. "Personlig Hotspot"-funksjonen lar deg bruke iPhone 3G-nettverk til Internett på datamaskinen via Wi-Fi, USB-tilkobling eller Bluetooth. For å adgang denne ansiktstrekk, må tjenesten som en del av mobilnettet dataabonnement.

Spotlight-søk

Spotlight-søk er en iPhone-funksjon som lar deg søke telefonen for søkeord relatert til kontakter, e-postmeldinger, musikk, programmer og Internett-surfing historie. Selv om denne funksjonen er nyttig for mange brukere, kan du deaktivere alle eller noen av funksjonen Spotlight-søk for å spare batteriets levetid. Hvis du vil endre innstillingene for Spotlight-søk, tapper du alternativet "Spotlight søk" i generelle innstillinger-menyen. Her kan du endre hvilke deler av telefonen er søkbare med et trykk på fingeren.

Kodelås

Av personverngrunner, kan du opprette en passkode på iPhone som begrenser tilgang til alle iPhone data. Passordet er tilgjengelige i menyen generelle innstillinger og oppretter et passord, aktivere passordet, aktivere taleringing når telefonen er låst og aktivere telefonen å slette alle data etter 10 mislykkede forsøk på passord. Passord kan være en enkel, 4-sifret kode eller en lengre, mer kompleks kode.

Begrensninger

I delen "Begrensninger" i generelle innstillinger-menyen, kan du begrense visse typer materiale på iPhone - en potensielt viktig funksjon for foreldre som har barn har tilgang til enheten. Når du har opprettet et passord for restriksjoner, kan du blokkere tilgangen til Safari nettleser, YouTube, iTunes, Ping, i-app kjøp og musikk, podcaster, filmer og TV-serier som eksplisitt eller upassende for barn under en viss alder.

Andre alternativer

Også generelle innstillinger-menyen knyttet alternativer til tilgjengelighet, dato og klokkeslett vises, iPhone-tastaturet og internasjonale innstillinger. Disse innstillingene, kan du velge mellom 12 - og 24-timers klokkevisning og aktivere alternativer som auto-bokstaver, automatisk korrigering, stavekontroll og caps lock. I tillegg kan internasjonale kunder endre standardspråket på telefonen, endre standardtastaturet, Velg region og endre standard gregoriansk kalender.