Nnywellness.com

Hvorfor telefonen ulåst holde synker samtaler?


Når du "låse opp" en mobiltelefon, du kan bruke enheten med alle nettverk SIM-kort og bruke nettverket til å nyte stemme, tekst - og hvis telefonen er i stand til, Internett - tjenesten. Ikke alle mobiltelefoner er optimalisert for å fungere på alle nettverk, så det er ikke utelukket å problemer med en ulåst mobiltelefon, for eksempel intermitterende avbrutte samtaler.

Hva låse betyr

Fra et teknisk synspunkt justerer låse opp programmering av en telefon som bruker globale systemet for mobil kommunikasjon eller "GSM" teknologi slik at telefonen kan lese SIM-kort, plast utbyttbare som identifiserer en telefon med nettverket fra en transportør. I motsetning til "blinker" optimalisere ikke en telefon som bruker koden divisjon multipler tilgang eller "CDMA," konkurrerende mobiltelefon teknologi, som tilbakestiller telefonen parameterne gjelder for en operatør, låse opp en telefon for bruk med en bestemt operatør.

Grunner for brutte samtaler

Stort sett er det ulåst mobiltelefoner oppleve problemer med brutte samtaler fordi de vanligvis ikke produsert spesielt for nettverket som du ende opp med dem. En mer bestemt grunn de pleier ikke å fungere er at programvaren installert på ulåst mobiltelefon alltid forblir som den originale lasteholder. Mens dette ikke hindre deg fra å bruke mobiltelefon med andre flyselskaper helt, kan det føre til feil du ikke forventer å få når du bruker mobiltelefon på sin opprinnelige nettverk.

Transportør-støtte

En mer komplikasjon er at kundeservice brukerstøttespesialister for den nye operatøren er ikke sannsynlig å få opplæring på feilsøking ulåst telefon. Med dette i tankene er det sannsynlig at du langs vil være nødvendig å løse problemet tapte anrop.

Låse opp og garantier

Når du låser opp de fleste mobiltelefoner, du ugyldige deres produsent garantier og i mange tilfeller, serviceavtalen av den opprinnelige teleoperatører du brukte telefonen. Hvis det viser seg at de avbrutte samtalene stamme fra en maskinvare eller programvare feil du kan bøte selv, må du søke og betale for profesjonell reparasjon av enheten, enten fra en tredjepart reparasjon spesialist eller fra produsenten, men uten garanti refusjon.