Nnywellness.com

Hvordan du kobler en LCD-TV til en datamaskin


Flytende krystallskjerm eller LCD for korte, er en type skjermen teknologien som ble brukt hovedsakelig til dataskjermer og skjermer på bærbare datamaskiner, men har utviklet seg til et vanlig format for større TV. En nyttig funksjon av LCD-TVer, spesielt store HD LCD skjermer, er at de kan brukes som et stort arbeidsområde for en datamaskin, eller brukes til å vise videoer eller spille. Koble en datamaskin til en LCD-TV er relativt enkelt, men det krever riktig maskinvare kjøpes på forhånd.

Instruksjoner

• Koble en ende av din kabel til skjermkortet. En S-videokabel kan kreve en ekstra adapter for å koble skjermkortet til normal S-videokabelen. (Dette vil trolig komme med skjermkortet.)

• Koble den andre enden av kabelen til TVEN, bruker adaptere som passer. Hvis skjermkortet og TV har samme type plugger, trenger du ikke en adapter. Hvis ikke, må du kanskje bruke to snorer med et kort mellom dem. Du kan også kunne koble en kort rett til skjermkortet eller TV, og bare bruke én kabel til å koble dem.

• Slå på TV-en og datamaskinen.

• Slå TVEN til riktig video kanalen. TV, kan du ha flere video-kanaler, eller ulike av typen du bruker datamaskinen, som du må gå gjennom får riktig.

• Definere skjermdeling i din skjermkortets Kontrollpanel. Når TVEN er koblet riktig, bør det bli automatisk gjenkjent som andre enhet, og kan selv være i arbeid like etter starte maskinen. Hvis ikke, Finn kontrollpanelet for skjermkortet ved å høyreklikke på skrivebordet. Panelet, se etter et alternativ for å konfigurere flere skjermer eller skjermdeling. Dette gjør det mulig å slå TV-inn i en klone av skrivebordet, eller sette i modusen dobbel visning, som skaper en utvidelse av arbeidsområdet.

Tips og advarsler

  • Får riktig kabler og adaptere fysisk koble en datamaskin til en TV er den vanskeligste delen av trekke opp en PC til en TV.
  • Hvis datamaskinen har et integrert skjermkort, kan dens video utganger være begrenset. Legge til et spesielt tilegnet skjermkort vil øke videoutgangen alternativene.