Nnywellness.com

Hvordan å bruke iPod som en lagringsenhet


En iPod er en hendig enhet som lar deg ta din digitale musikksamling overalt, men det kan også fungere som en lagringsenhet, betyr at du kan bruke den som en hoppe kjøre eller ekstern hard kjøre for å overføre filer mellom datamaskiner. Det tar bare en minimal mengde forberedelser for å bruke iPod som en lagringsenhet, og utarbeidelse krever ikke ekstra programvare enn iTunes, som kan lastes ned gratis fra Apple-webstedet.

Instruksjoner

• Koble iPod til kabelen du bruker til å overføre musikk fra din PC eller Mac. Koble kabelen til PCen, som vil lansere iTunes hvis du har installert. Hvis ikke, må du installere den først, det er gratis og bare støttet programvare for forvalteen din iPods. Hvis det ikke starter automatisk når din iPod er tilkoblet, lansere iTunes-programvaren manuelt.

• Gå til kolonnen til venstre i iTunes og klikk på navnet på din iPod i listen "Enheter". Gå til kategorien "Sammendrag" øverst. Dette vil ta deg til en skjerm som inneholder generelle opplysninger om iPod, som størrelse, navn og tilgjengelige alternativer.

• Velg alternativet som lar deg manuelt håndtere musikk. Du vil se at dette automatisk merkes også aktivere diskbruk. Hvis du fortsatt vil iPod synkronisering musikkbiblioteket når du kobler den til datamaskinen, og la dette alternativet merket og bare valgte «Aktiver diskbruk».

• Finn iPod i din Finder og på skrivebordet på en Mac, eller i mappen "Min datamaskin" på en PC. Kopier filene du vil overføre, og lime dem inn i en mappe på iPod. Se på Sammendrag-kategorien i iTunes. det blir nå en liten endring i kapasitet-feltet nederst i det tab. Sjekk mengden lagringsplass på baren "Kapasitet" nederst for å se hvor mye plass som er tilgjengelig.

• Ta iPod til en annen datamaskin. Koble den på samme måte som du gjorde i det første trinnet. Finn det igjen i Finder eller mappen "Min datamaskin". Bla iPod og Finn mappen der filene er plassert. Kopiert og lim dem på datamaskinen fullføre filoverføringen.

Tips og advarsler

  • Selv om du bruker det som en lagringsplass disk, kontroller at du fortsatt løs ut iPod i iTunes før du kobler fra, eller du kan skade din iPod.After utkasting iPod, vente til det står "OK å koble" på skjermen før du kobler den.