Nnywellness.com

Instruksjoner for Samsung Instinktivt S30 kameraet


Samsung Instinktivt S30 er en smart telefon tilgjengelig for bruk på Sprint mobilnettverk. Enhetens funksjoner inkluderer en touchscreen display, en full HTML-nettleser, microSD kortsporet og Bluetooth-tilkobling. S30 likeledes kommer utstyrt med en 2,0 megapikselkamera som bruker enhetens display som søkeren. Etter å ha tatt et bilde, kan du tilordne den til en kontaktoppføring, bruke det som bakgrunnsbilde eller sende den til venner med Sprint "bilde" postvesenet.

Instruksjoner

Å ta bilder

• Trykk på strømknappen, ligger på den øverste kanten av kameraet. Trykk på kameraknappen, ligger på høyre kant av kameraet, nederst. Undersøke kameraets skjerm. Peke linsen, ligger på bakpanelet, mot den tiltenkte motivet.

• Bruke skjermen for å ramme bildet som ønsket; Hvis det vises en "uklart bilde"-advarsel, endre steder til meldingen forsvinner. Trykk kameraknappen for å ta bildet.

• Tapp ikonet i nedre høyre hjørne av skjermen til å navigere til mappen "Mine bilder". Se gjennom miniatyrbildene vises på skjermen og trykk som svarer til bildet du har tatt. Undersøk bildet. Trykk på ikonet av et forstørrelsesglass til å zoome inn eller ut som ønsket.

Tilordne bilder

• Trykk på "hjem"-ikonet på enhetens display. Trykk på ikonet "Mine bilder". Velg ønsket bilde. Tapp på ikonet for en grønn pil som peker mot personen.

• Trykk på oppføringen merket "Bilde ID" du kan tilordne bildet til ett av oppføringene i kontaktlisten. Se oppføringen i "Velg en kontakt" siden og trykk på ønsket kontakt tilordne bildet.

• Trykk på oppføringen merket "Bakgrunn" for å angi bildet som bakgrunn på enhetens skjerm. Trykk på knappen merket "OK". Trykk "zoom," "rotere" og "ramme" knappene til å justere utseendet på bildet som ønsket. Trykk "OK" for å bekrefte bildeinnstillingene bakgrunn.

Bilde e

• Trykk på "hjem"-ikonet på enhetens display. Trykk på ikonet merket "Main". Trykk på alternativet "messaging", og trykk på ikonet merket "Bildet."

• Trykk på ikonet for et rektangel og penn. Trykk "Kontakter" eller "Manuell oppføring" og velg mottakeren for meldingen.

• Trykk på alternativet "Kameraalbum." Trykk på bildene du vil legge ved i meldingen. Trykk "OK" for å bekrefte hver bildet utvalg. Bruk av tastaturet på skjermen for å angi emnet for meldingen. Trykk "Gjort" for å bekrefte emnelinjen. Inn teksten i meldingen på en lignende måte. Trykk "Send" å sende melding til de valgte mottakerne.