Nnywellness.com

Mobile sporing & posisjonering


Ifølge toppen biter bruker nettsted, sporing og plassering av mobile enheter, som mobiltelefoner og GPS-systemer, styrken på et signal om overføring omtrentlig posisjon til mobiltelefonen.

Typer

Topp biter forklarer mobile sporing bruker enten Global Positioning System (GPS) eller Global System for Mobile Communication (GSM) systemer. Begge systemene bruke signaler sendes og mottas konstant fra en mobiltelefon eller annen mobil enhet for å spore plasseringen.

GSM

Ifølge nettverk opplæring nettstedet krever den GSM mobile sporing den mobile enheten er slått på og innenfor rekkevidde av en mobiltelefon tårnet eller økte til å spore hvor. Celle tårnene og boosters overføre signaler å avgjøre dette tårnet er nærmest for mobiltelefon; GSM er mellom 55 og 110 verft.

GPS

Topp biter landene fleste mobiltelefoner produsert i 2010 er utstyrt med en GPS chip mer nøyaktig posisjon plasseringen av en mobil enhet enn GSM system. En rekke satellitter sende signaler til mobiltelefonen og bestemme styrken på signalet fra mobilen for mer nøyaktig spore en mobiltelefon.