Nnywellness.com

Hva som forårsaker dårlig inaktiv i en Toyota lastebil?


Hva som forårsaker dårlig inaktiv i en Toyota lastebil?

Dårlig inaktiv problemer på Toyota lastebiler kan skyldes flere ulike problemer. Bestemme hva som forårsaker dårlig inaktiv problemene avhenger hvilket år Toyota lastebil ble gjort. Eldre lastebiler kjøre på poeng og vil være tidsbestemt, men nyere modeller er elektronisk styrt. Det nyere modeller kan bare ha så mange ting galt med dem når det kommer til dårlig tomgang.

Vakuum lekkasjer

En vakuum lekkasje eller luft lekkasje kommer fra rundt slanger og pakninger på motoren på Toyota lastebilen. Dårlig inaktiv problemer er forårsaket av disse lekkasjer. Lastebil eieren må erstatte vakuum slanger og/eller pakninger som går inn i motoren og bensininnsprøytning systemet. Når luften kommer inn i forseglet del av motoren eller i drivstoff linjer eller bensininnsprøytning, fører det Toyota lastebilen å ha dårlig inaktiv.

Tennplugger

Helst en Toyota lastebil har dårlig inaktiv, operatøren eller reparatør må begynne å sjekke grunnleggende elementene på lastebilen som tennplugger, som er bærbar komponenter som oppretter en gnist å antennes drivstoffet. Erstatt tennpluggene og fastslå om Toyota bilen fortsatt har dårlig inaktiv.

Koble ledninger

En annen årsak til fattige inaktiv i Toyota lastebiler er en kort i tennpluggen ledningene. Disse plugin ledninger er en del av det elektriske systemet sender spenning i tennpluggen i orden for dem å fungere. En av disse koble ledninger kan ha en kort og forårsake dårlig inaktiv.

Dieselfilter

Toyota lastebiler har dårlig inaktiv når dieselfilter er tilstoppet eller dårlig. Dieselfilter blir tett med rusk i løpet av tiden og må erstattes. En gratis strømmer filter gjør riktig mengde fuel å angi motor og bensininnsprøytning systemet. Når dieselfilter er tett lastebilen blir drivstoff midlertidig og ikke nok får gjennom gassledningen.