Nnywellness.com

Hvordan fjerne en SD-kort fra en Motorola i930


Hvordan fjerne en SD-kort fra en Motorola i930

En SD-kortet er en hendig liten glimtet hukommelse card beregnet på operere med mobiltelefoner og andre bærbare enheter. Det er perfekt for å transportere bilder, musikk og andre filer fra telefonen til datamaskinen og tilbake igjen. Selv om en SD kortet vil fungere med noen telefon som støtter det, er installere og fjerne SD-kortet fra telefonen litt forskjellig fra modell til modell. Bruk denne artikkelen som en veiledning som du fjerne SD-kortet fra Motorola-i930.

Instruksjoner

• Finn SD kortspor på din Motorola i930. Det vil bli plassert på høyre side av telefonen nær toppen av enheten.

• Bruk fingerneglen pop åpne SD kort deksel. Det er en liten dekke går over sporet når SD-kortet er satt inn for å beskytte den mot å bli skadet. Det er permanent festet til telefonen, så ikke prøv å trekke den av. Bare lirke den åpen.

• Trykk på SD-kortet ved hjelp av fingeren. Dette vil føre til skyve lenger inn i SD-kortspor, som utløser en mekanisme som vil deretter presse den langt nok for deg å få fingrene rundt.

• Trekk ut SD-kortet. På dette tidspunktet er kortet ut langt nok at du kan ta på den. Gjør det, fjernes fra telefonen og plassere den et sted der det vil ikke få støvete eller skadet.

• Sett SD kort dekselet tilbake på plass. Dette vil holde i sporet blir støvete.