Nnywellness.com

Hvor ligger motorblokken kjølevæske bunnpluggen på en 94 Grand Prix?


Det er seks flyttbare motorblokken kjølevæske avløp plugger på Grand Prix i 1994. Kjølevæske avløp plugger på blokken er vanligvis referert til som "fryse plugger" fordi de pop ut hvis kjølevæske i motorblokken noensinne fryser. Dette hindrer motorblokken fra skade. Du kan også fjerne pluggene hvis du trenger å spyle væsken fra motorblokken i tilfelle motoren er forurenset med rusk eller engine slam.

Instruksjoner

• Kjøre Grand Prix på et sett med fronten ramper å sikre nok plass til å arbeide under bilen. Angi parkering brudd hindre Grand Prix i å rulle bakover mens du arbeider med bilen.

• Krype under førersiden av bilen og Finn i olje pan. Det første settet av tre motorblokken kjølevæske plugger er finner på nedre halvdel av motorblokken, rett ovenfor i olje pan. De er spredt fem inches fra hverandre. Pluggene er cirka to inches i diameter.

• Skyv til passasjer side av bilen og finne den andre siden av olje pan. Det andre settet av tre motorblokken kjølevæske plugger er finner på nedre halvdel av motorblokken, rett ovenfor i olje pan. De er spredt fem inches fra hverandre. Pluggene er cirka to inches i diameter.