Nnywellness.com

Gjenopprette en slitte svart gummi støtfanger


Gjenopprette en slitte svart gummi støtfanger

Sollys og tøffe værforhold er skadelig for gummi støtfangere på biler og lastebiler. Gummi støtfangere også komme i kontakt med skitt, rusk og kjemikalier fra veien. Som gummi aldre, den beskytter og mister sin smøring og fleksibilitet. Sluttresultatet er en falmet støtfanger som ser slitt og utsatt for sprekkdannelser. Rengjøring og gjenoppretting gummi støtfanger på kjøretøyet ikke bare forbedrer utseendet, det hjelper også støtfangeren beholde sin opprinnelige styrke.

Instruksjoner

• Fylle en bøtte med varmt vann og mildt vaskemiddel. Nyt en svamp i blandingen og vaske støtfangeren for å fjerne alle overflaten smuss og rusk.

• Skyll støtfanger med en hageslange for å fjerne alle rester av såpe. Tørr støtfanger med et håndkle og la den helt luften tørr.

• Våt sand grove områder av støtfanger. Fylle en sprayflaske med vann. Spray støtfanger med vann og deretter våt sand det med 400 grit sandpapir. Hindrer våt sliping sliping støv. Kontroller støtfanger og gjenta sliping med 600 grus sand papir. Tillate støtfangeren tørke.

• Gjenopprette og beskytte en svart farge av støtfanger med gummi trim fargestoff og protectant. Gummi trim fargestoffer som evig svart og støtfanger og Trim svart er tilgjengelig på auto deler butikker. Disse fargestoffer gjenopprette en svart farge og gir en beskyttende belegg mot UV-stråler. Trim fargestoffer kommer med skum pute applikatoren tips og er enkelt å bruke jevnt og jevnt. Når fargestoff brukes, Tillat støtfangeren tørke i 20 minutter.