Nnywellness.com

Tips for å gjenoppbygge en 4L60E overføring


Tips for å gjenoppbygge en 4L60E overføring

4L60E overføring er en elektronisk kontrollert versjon av 700R4 firetrinns overdrive overføringen. Motoren kontrollmodulen styrer og skifter girkassen for presis kontroll over Skift poeng og fengsel dreiemoment konverter. Brukte overføring i lys - og mellomstore bak-hjulet stasjonen og fire-hjulet stasjonen kjøretøy, som lastebiler og sport nyttekjøretøyer, og stort bakhjulsdrift biler som Caprice og Impala.

Riktig Workbench

4L60E overføring har mange deler interne til saken forsamlingen. Profesjonell overføring re husbyggere bruker en stor worktable med god plass for å holde delene i rekkefølge, ryddig og organisert. Arbeidsbord har hyller å forhindre mister små deler og komponenter og en skjermet avløp å fange girolje. Utforme den interne komponentene av 4L60E under demontering for på en tilstrekkelig størrelse workbench å holde komponentene organisert.

Ren arbeidsområde

Rengjør den worktable før bruk. Overføring re-builder arbeidsbord er rustfritt stål og enkel å rengjøre. Skitt og grus plukket opp under ombygging prosessen betydelig redusere levetiden til en overføring. I en knipe, sikre tre strimler rundt ytterkanten av tabellen for å opprette en hylle for å beholde små deler. Drapere en plast dråpe som en resourcecloth over tabellen gir en ren overflate og fange overflødig girolje.

Visuelle hjelpemidler

Få en oppbygning diagram av 4L60E fra overføring deler leverandør. Leverandører holde diagrammer på hånden for å finne eksakte deler kundene prøver å kjøpe. Diagrammet viser rekkefølgen og plasseringen av komponentene. Erfarne teknikere bruker diagrammet under ombygging til å jogge deres minne og hastighet monteringen. Ofte oversett som en ressurs, kan mobiltelefoner være uvurderlig under ombygging prosessen. Ta mange bilder med en mobiltelefon under demontering prosessen som en referanse til hjelp under re-montering av 4L60E.

Ytterligere komponenter å erstatte

4L60E overføring har flere kjente svake punkter som er utsatt for svikt. Oppgradere solen-reaksjon skallet med en herdet stål solen skall å forhindre klipping på rier. Oppgradere 2-4 servo for å øke holdekraft av bandet, hindre gli og brenning av bandet. Installere en rev-kit eller nye kilder i 3-4 clutch pack å hindre engasjement ved høye turtall som vil brenne og ødelegge den nye clutch-pakken.

Høy hestekrefter endringer

Med riktige modifikasjoner, vil 4L60E overføring enkelt håndtere 600 fotpund eller mer dreiemoment fra sterkt modifisert kraftige motorer. Oppgradere drivaksel og utgående aksler fra stål til herdet stål sjakter. Erstatt lager tre-gear planetenes gear sett med fire eller fem gear planetenes sett. Bruk racing clutches, band og stål. Bruke syntetisk girolje å håndtere ekstrem varme og stress og forlenge levetiden til overføring under fornærmende forhold.

Endre Skift kvalitet

Kildene i akkumulatorer under ventilhuset av 4L 60 E styre skarphet av endringer. Servoer styre Skift kvalitet målrettet bremse opphoping av væsketrykk i clutch servoer. Clutches slip, skaper en myk overgang inn neste gear. Mykere springs føre mykere SKIFT. Stivere fjærer føre skarpere SKIFT. Installere servo stempelet og våren i opp-ned posisjon til å låse dem ut helt, for videobildene og tøffeste skiftet mulig.