Nnywellness.com

Slik Reverse en Trailer


Slik Reverse en Trailer

Reversere eller sikkerhetskopiere en trailer er vanligvis første manøver truck driver trainee forsøk etter lære å skifte tannhjul og gå fremover. Noen drivere tilbake en trailer flere ganger om dagen, mens andre kan bare gjør det en eller to ganger i uka. Forstå hvordan å sikkerhetskopiere en trailer i en lasting dock er en viktig ferdighet som hver lastebilsjåfør må mestre.

Instruksjoner

• Posisjon baksiden av traktoren-tilhenger bare forbi på lasting dock eller målet for manøver. Sett på parkeringsbremsen. Starte fireveis blinklysene. Avslutt traktoren, gå rundt på baksiden av tilhengeren og inspisere området for å sikre at ingen trafikk eller andre hindringer vil påvirke backing tilhengeren i dokken.

• Angi traktoren. Trykke ned t.he brems, og clutch pedals på gulvet. Spaken utvalg, hvis utstyrt, til lav rekkevidde. Flytte skiftet lever til motsatt posisjon. Slå rattet helt til høyre utgivelsen parkeringsbremsen og foten brems. Langsomt slipp clutchpedalen til traktoren går i revers.

• Midtstill rattet når traktoren er på en 90-graders vinkel på tilhengeren, stoppe traktoren hvis nødvendig. Ideen er å rotere foran tilhengeren sidelengs ved å skyve den med traktoren, bruke bakhjulene som pivot punktet til tilhengeren er nesten i 90-graders vinkel til lasting dock.

• Slå rattet raskt til venstre for å jage tilhengeren som det nærmer seg den 90-graders vinkelen til dock. Ideen i jage tilhengeren er å justere traktoren og trailer på samme tidspunkt slik at tilhengeren når 90-graders vinkel til dock. Trekk fremover, gjør noen justeringer nødvendig for å rette plasseringen av traktoren og tilhenger på lasting dock.

• Sett traktoren i revers og slutt reversere tilhengeren i dokken.

Tips og advarsler

  • Ikke ha hastverk å reversere tilhengeren. Sjansene for å ha en ulykke øke når sikkerhetskopiering for fort.
  • Hold sjekke speil i traktoren å sikre at ingen trafikk har trukket tilhengeren eller på blind side av tilhengeren.
  • Når tilnærming dock slik at venstre side av lastebilen ansikter dock. Mens støtte fra venstre side kan være mastr lett, på høyre, eller blindside, er noe noen drivere er aldri kunne gjøre.
  • Prinsippene for støtte en traktor-tilhenger gjelder også hest trailere, verktøyet trailere eller andre typer trailer.