Nnywellness.com

Hvordan forbedre drivstofføkonomi i en 2006 Dodge RAM 2500 HEMI


Hvordan forbedre drivstofføkonomi i en 2006 Dodge RAM 2500 HEMI

Store lastebiler, som 2006 Dodge Ram 2500 med Hemi motoren, er ikke kjent for å få store drivstoff kjørelengde. Dodge Ram 2500 med Hemi anslås for å få mellom 14 og 20 mpg av Dodge. Men kan som med andre pick-up truck eller bil, du ta tiltak for å forbedre drivstoff kjørelengde Dodge Ram lastebil blir. Du kan bruke riktig vedlikehold og kjøring strategier for å forbedre drivstoff kjørelengde over levetiden til 2006 Hemi lastebil.

Instruksjoner

• Ta godt vare på lastebilen din Dodge Hemi motor. Betimelig drivstoff endringer og optimalisering vil holde din motor i førsteklasses stand. Igjen, vil du være mindre sannsynlig å ha problemer med motoren. Et velfungerende motoren må ikke jobbe så hardt å drive lastebilen. Du vil også ønske å gjøre reparasjoner så raskt som mulig at din Hemi har et problem. Problemer som er venstre ubehandlet kan skade din motor og føre en langvarig nedgang i drivstofføkonomi

• Kjøp lav bølgende-motstand dekkene for din lastebil. Disse dekkene er laget for å redusere friksjon mellom bilen og veien. Kontroller alltid også at dekkene er oppblåst produsentens anbefalte dekk press og hjul er riktig justert for å redusere skape drag på bilen og det er motor.

• Begrense vekten du bærer. Den ekstra vekten av verktøy, utstyr og andre tunge gjenstander vil tvinge din Hemi jobbe hardere, redusere din drivstofføkonomi. Vær spesielt oppmerksom på noen elementer i sengen av lastebil eller noen verktøykassen installert på lastebilen, som tunge elementer som er lagret i disse stedene ikke kan brukes ofte og er bare overvekt.

Noen mennesker tror at fjerne bakluken fra lastebil kan forbedre drivstoff kjørelengde. Bakluken er ganske tunge. Vurdere å erstatte din bakluke med en klut eller plast etter-markedet bakluke.

• Begrense tomgang. Tomgang bruker bensin og produserer utslipp som kan skade miljøet. Ifølge Union av bekymret forskerne bruker tomgang mer gass enn å slå av og re-igangsetting lastebilen.