Nnywellness.com

Hvordan å veksle Dell Axim trådløse kort på & av


Hvordan å veksle Dell Axim trådløse kort på & av

Mange Dell Axim Pocket PCer, Axim X 50 og X 51, intern Bluetooth og trådløse adaptere som gjør det mulig å surfe på nettet og bruke trådløst tilbehør som tastatur og hodetelefoner. Dette legger et element av bekvemmelighet enheten i mange tilfeller. Men er det noen situasjoner som bruker trådløskortet er upassende. For eksempel forbud mange flyselskaper trådløs kommunikasjon. I tillegg bruker trådløskortet strøm selv når du ikke er koblet til Internett. Deaktiver intern trådløskortet av Dell Axim hvis du ikke trenger eller ønsker å bruke den.

Instruksjoner

• Trykk på hvit signalet baren ikonet med pennen. Alternativt, trykk på "Start"-knappen, og trykk deretter "Innstillinger." Tapp kategorien "Tilkoblinger" i skjermbildet som vises, og Velg ikonet "Dell WLAN-verktøy". Begge handlingene lanseringen verktøyet trådløs adapter for Dell Axim.

• Tapp kategorien "Main" nederst i vinduet WLAN-verktøyet.

• Trykk på "Slå av". På knappen endres til "Slå på", og blå og grønne trådløse status LED på toppen av Axim-enheten slår av for å indikere at det trådløse kortet er deaktivert.

• Trykk "OK" og Lukk vinduet "Innstillinger" for å gå tilbake til skjermbildet i dag.