Nnywellness.com

Hvordan å designe en åpen forbløffe høyttaler


Hvordan å designe en åpen forbløffe høyttaler

Åpne forbløffe høyttalersystemer får sitt navn fra det faktum at høyttaleren benytter bare en frontal montering styret for høyttalerne. Uten en kabinettet bak høyttalerne lider åpne forbløffe design av mangel på bass og lav effektivitet. Men er de relativt lett å bygge, og tilbyr en merkbar følelse av plass rundt instrumenter når du lytter til musikk.

Instruksjoner

• Velg en driver som fungerer optimalt i et utendørs miljø. Slike drivere har lav utflukt, og bør være så stor som design kan håndtere. Husk at en driver en åpen-forbløffe design har alvorlige problemer produsere frekvenser som er lavere enn diameteren på hver driver.

• Bruk multipler av hver bass driver valgt å forsterke inn. Planlegger å bruke en forseglet eller utgangsrør å forsterke frekvenser som åpen-forbløffe høyttalere kan ikke. Plass høyttalerne, når ferdig, i et hjørne om mulig for å forsterke tilbake hver driver.

• Sikre du har verktøy for å bygge høyttaleren. Ha en tabell så, ruter for hull skjæring, middels tetthet fibertre for forbløffe selv, en drill og skruer å holde den sammen.

• Tenkt å bruke en equalizer (EQ) for å glatte ut svaret av høyttaleren. Åpne forbløffe design har en stor kul i produksjon nær resonans frekvensen av driveren. Se produsentens spesifikasjoner, leter etter en spesifikasjon kalt "Fs." Forvent å bruke EQ for å redusere produksjonen av denne frekvensen når høyttaleren er fullført. Innse at sjåføren i høyttaler matrisen vil ha dette problemet, så planlegge deretter.