Nnywellness.com

1987 Honda Goldwing motor fjerning


1987 Honda Goldwing motor fjerning

Goldwing er en full-dresser reiser motorcycle produsert av Honda Motor Co Merket har blitt gjort siden 1974, og er fremdeles i produksjon i januar 2012. Selv om en svært accessorized maskin, er en Goldwing motor fjerning et relativt enkelt prosjekt som kan være vellykket utført av mest kompetente gjør det selv-entusiaster.

1987 Honda Goldwing motoren

Første generasjon Goldwing, GL1000, ble produsert mellom 1974 og 1979. Andre generasjons modeller hadde en 1100 motor, og ble foretatt før i 1983. Tredjegenerasjons GL1200 motorer hadde blitt faset inn i området av 1985, og det er denne motoren som standard for 1987 modellår.

Advisements

Følg den detaljerte anvisningen i en Honda eller ettermarkedet tjeneste bruksanvisning for detaljerte, trinnvise instruksjoner; ulike modeller kjennetegnet forskjellige forbedringer på grunnleggende motordesign. Når det er sagt, den grunnleggende prosessen er lik for alle varianter av Goldwing området. Før du starter fjerningen, vask og avfette hele motorsykkelen før det er upåklagelig rent; intern funksjonselementer vises av motoren fjerning, og holder seg fri for forurensning er viktig. Derfor situate motorsykkelen i en ren arbeidsområdet hvor vinden ikke vil være et problem.

Karosseri

Koble fairings fra deres parentes, lagre dem på et trygt sted, og fjerne parentesene. Fjerne karosseriet som utgjør faux tanken og ly for ramme montert komponentene. Fjerne salen, sidepanelene og batteriet. Koble systemet og endelig motor vaktene, ofte referert til som roll buret.

Tilleggskomponenter

Avløp motorens kjølevann og fjerne øvre og nedre radiator slangene og radiatoren. Frakople og fjern forgasser banken. Gratis eksos varmeskjold og manifolder, og deretter fjerner systemet. Eksos hodet stenderne klemme bolter er beryktet for å gripe og sjenerøst og gjentatte ganger behandles med gjennomtrengende olje lenge før prosjektet. Klemme, avløp og koble hydraulisk clutch linjen. Etikett kobler de elektroteknikk seler, og fjerne hornene. Koble denne pust røret og tennpluggen ledningene. Fjerne timing belte dekker så beltet, deretter høyre strammer og kamaksel skivene. Unbolt og trekke medlemmet flyttbare rammen fra venstre side av motoren.

Søkemotor

Slå drivstoff kranen av og kobler fra gassledningen. Løsne og fjerne mutterne på motoren monterer og motor kleshengere. Fjern drivakselen boot og koble universalledd. Motoren kan nå bli fjernet fra rammen. må du være forsiktig for å unngå skade termostat bolig.

Forsiktig: motoren er tung. Løft og manøvrere det ved hjelp av assistent, og finne den på et sikkert sted. En egenutviklet motor stå anbefales.